Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Adayı Koç Sahur Saatlerinde Dahi Çalışıyor

SİYASET 27.05.2018 - 15:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Adayı Koç Sahur Saatlerinde Dahi Çalışıyor

MHP Nevşehir milletvekili adayı Fazlı Koç saat farketmeksizin çalışmalarına devam ediyor.
  Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Fazlı Koç, gecesini gündüzüne katarak seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sahur vakitlerine kadar toplu istişareler yaparak ev ev, dükkân dükkân gezen Avukat Fazlı Koç, geçtiğimiz günlerde sahur vaktine yakın saatlerde bir fırında görüntülendi.   Gecenin bir yarısında takım elbiseli bir vaziyette fırıncı esnaflarının sıkıntılarını dinleyen Koç, oy talebinde bulundu.   MHP adayı Fazlı Koç’un şimdiye kadar bir ilki gerçekleştirdiğini söyleyen Fırıncı esnafı, “aday gördük de, böylesini görmedik. Herkes yatağında mışıl mışıl uyurken, MHP adayı bu saatte fırıncıları ziyaret ediyor. Kendisini bu azimli çalışmalarından ötürü kutluyoruz. Fazlı beyi Nevşehir’e vekil olarak görmek istiyoruz. Allah yolunu ve bahtını açık etsin” dediler.
MHP Nevşehir milletvekili adayı Fazlı Koç saat farketmeksizin çalışmalarına devam ediyor.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Fazlı Koç, gecesini gündüzüne katarak seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sahur vakitlerine kadar toplu istişareler yaparak ev ev, dükkân dükkân gezen Avukat Fazlı Koç, geçtiğimiz günlerde sahur vaktine yakın saatlerde bir fırında görüntülendi.

 

Gecenin bir yarısında takım elbiseli bir vaziyette fırıncı esnaflarının sıkıntılarını dinleyen Koç, oy talebinde bulundu.

 

MHP adayı Fazlı Koç’un şimdiye kadar bir ilki gerçekleştirdiğini söyleyen Fırıncı esnafı, “aday gördük de, böylesini görmedik. Herkes yatağında mışıl mışıl uyurken, MHP adayı bu saatte fırıncıları ziyaret ediyor. Kendisini bu azimli çalışmalarından ötürü kutluyoruz. Fazlı beyi Nevşehir’e vekil olarak görmek istiyoruz. Allah yolunu ve bahtını açık etsin” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.