Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP’de ilçe başkanları istişare toplantısı yapıldı

SİYASET 15.01.2020 - 13:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

MHP’de ilçe başkanları istişare toplantısı yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir ilçe başkanları istişare toplantısında bir araya geldi.
  NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir ilçe başkanları istişare toplantısında bir araya geldi.   İl merkezindeki bir restaurantta, İl Başkanı İlhan Kaya’nın başkanlığında düzenlenen toplantıda hafta sonunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önderliğinde gerçekleştirilen il başkanları, milletvekilleri, MYK – MDK üyeleri toplantısında alınan kararlar da değerlendirildi.   Partide yaklaşan genel kurul sürecine ilişkin hazırlıkların gözden geçirildiği toplantıda son siyasi gelişmelerde ele alındı.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir ilçe başkanları istişare toplantısında bir araya geldi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir ilçe başkanları istişare toplantısında bir araya geldi.

 

İl merkezindeki bir restaurantta, İl Başkanı İlhan Kaya’nın başkanlığında düzenlenen toplantıda hafta sonunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önderliğinde gerçekleştirilen il başkanları, milletvekilleri, MYK – MDK üyeleri toplantısında alınan kararlar da değerlendirildi.

 

Partide yaklaşan genel kurul sürecine ilişkin hazırlıkların gözden geçirildiği toplantıda son siyasi gelişmelerde ele alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.