MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP'de ilçe kongreleri başlıyor

SİYASET 31.08.2020 - 11:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

MHP'de ilçe kongreleri başlıyor

Milliyetçi Hareket Partisinde ilçe kongreleri 1 Eylül salı gününden itibaren başlıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisinde ilçe kongreleri 1 Eylül salı gününden itibaren başlıyor.     Hacıbektaş ilçesinde 1 Eylül Salı günü yapılacak olan ilçe kongresinin ardından sırasıyla 3 Eylül Perşembe günü Kozaklı ilçesinde, 4 Eylül Cuma günü Acıgöl ve Gülşehir ilçelerinde, 5 Eylül Cumartesi günü Avanos ve Derinkuyu ilçelerinde, 6 Eylül Pazar günü Ürgüp ilçesinde ilçe kongreleri yapılacak.     Salgın tedbirlerine uygun olarak gerçekleştirilecek ilçe kongreleri 12 Eylül Cumartesi günü merkez ilçe kongresiyle tamamlanacak. İl Kongresinin tarihi ise ilçe kongrelerinin sonrasında belirlenecek.    
Milliyetçi Hareket Partisinde ilçe kongreleri 1 Eylül salı gününden itibaren başlıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisinde ilçe kongreleri 1 Eylül salı gününden itibaren başlıyor.  

 

Hacıbektaş ilçesinde 1 Eylül Salı günü yapılacak olan ilçe kongresinin ardından sırasıyla 3 Eylül Perşembe günü Kozaklı ilçesinde, 4 Eylül Cuma günü Acıgöl ve Gülşehir ilçelerinde, 5 Eylül Cumartesi günü Avanos ve Derinkuyu ilçelerinde, 6 Eylül Pazar günü Ürgüp ilçesinde ilçe kongreleri yapılacak.  

 

Salgın tedbirlerine uygun olarak gerçekleştirilecek ilçe kongreleri 12 Eylül Cumartesi günü merkez ilçe kongresiyle tamamlanacak. İl Kongresinin tarihi ise ilçe kongrelerinin sonrasında belirlenecek.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.