Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP’de Muhaliflere Büyük Gözaltı !

SİYASET 22.02.2017 - 15:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP’de Muhaliflere Büyük Gözaltı !

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhaliflere kılıcı çekti. 4 ismi kesin ihraç istemi ile disiplin kurulana gönderen Bahçeli muhaliflerin 18 Şubat'ta Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantılarını da mercek altına aldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhaliflere kılıcı çekti. 4 ismi kesin ihraç istemi ile disiplin kurulana gönderen Bahçeli muhaliflerin 18 Şubat'ta Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenen  toplantılarını da mercek altına aldı.     HERŞEY KAYIT ALTINDA MHP Lideri Bahçeli, Nazım hikmet Kültür Merkezi'nde adaylardan Ümit Özdağ, Meral Akşener, Koray Aydın ve Sinan Oğan'ın "Türk Milliyetçileri Hayır Diyor" sloganıyla düzenledikleri toplantıyı yakından izletti. Toplantıya katılanlar kare kare hem görüntülenip hem de fotoğrafları çekildi. Ayrıca toplantıda yapılan konuşmaların da deşifreleri yapıldı.     BAHÇELİ İZLİYOR Öte yandan toplantıda elde edilen materyaller titizlikle dosyalandı. Elde edilen tüm materyaller derlenerek çözümleri yapıldı. Görüntüler ve fotoğraflar  kare kare değerlendirilerek halen MHP üyesi olanlar belirlendi. Yapılacak ayrıntılı çalışmanın ardından muhaliflerin toplantılarına katılan üyelerin partiden ihraçları için düğmeye basılacağı öğrenildi.     Nevşehir’de muhalif kanadı destekleyen isimlerde gözlem altında sosyal medya hesapları teker teker takip edilirken muhaliflerin sosyal medyada önceden paylaştığı bir yorum veya paylaşımı ilerleyen saatlerde kaldırdığı veya değiştirdiği gözlerden kaçmadı.  
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhaliflere kılıcı çekti. 4 ismi kesin ihraç istemi ile disiplin kurulana gönderen Bahçeli muhaliflerin 18 Şubat'ta Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantılarını da mercek altına aldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhaliflere kılıcı çekti. 4 ismi kesin ihraç istemi ile disiplin kurulana gönderen Bahçeli muhaliflerin 18 Şubat'ta Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenen  toplantılarını da mercek altına aldı.

 

 

HERŞEY KAYIT ALTINDA

MHP Lideri Bahçeli, Nazım hikmet Kültür Merkezi'nde adaylardan Ümit Özdağ, Meral Akşener, Koray Aydın ve Sinan Oğan'ın "Türk Milliyetçileri Hayır Diyor" sloganıyla düzenledikleri toplantıyı yakından izletti. Toplantıya katılanlar kare kare hem görüntülenip hem de fotoğrafları çekildi. Ayrıca toplantıda yapılan konuşmaların da deşifreleri yapıldı.

 

 

BAHÇELİ İZLİYOR

Öte yandan toplantıda elde edilen materyaller titizlikle dosyalandı. Elde edilen tüm materyaller derlenerek çözümleri yapıldı. Görüntüler ve fotoğraflar  kare kare değerlendirilerek halen MHP üyesi olanlar belirlendi. Yapılacak ayrıntılı çalışmanın ardından muhaliflerin toplantılarına katılan üyelerin partiden ihraçları için düğmeye basılacağı öğrenildi.

 

 

Nevşehir’de muhalif kanadı destekleyen isimlerde gözlem altında sosyal medya hesapları teker teker takip edilirken muhaliflerin sosyal medyada önceden paylaştığı bir yorum veya paylaşımı ilerleyen saatlerde kaldırdığı veya değiştirdiği gözlerden kaçmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.