MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP'den Başkent çıkarması

SİYASET 05.04.2021 - 21:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

MHP'den Başkent çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı ve beraberindeki heyet Başkent Ankara'da hem Başbuğ Alparslan Türkeş'i kabri başında andı, hem de Parti genel merkezinde ziyaretlerde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı ve beraberindeki heyet Başkent Ankara'da hem Başbuğ Alparslan Türkeş'i kabri başında andı, hem de Parti genel merkezinde ziyaretlerde bulundu.    MHP İl Başkanı İlhan Kaya'nın başkanlığındaki heyette il yönetim kurulu üyeleri ile MHP'li Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren ve Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi yer aldılar.     Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı, Partide İkinci Kadın Genel başkan yardımcısı Pelin Yılık'ı ve başkanlık divanı üyelerini ziyaret eden Başkan Kaya ve beraberindeki heyet başkanlık divanı üyelerine görevlerinde başarılar dilediler.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı ve beraberindeki heyet Başkent Ankara'da hem Başbuğ Alparslan Türkeş'i kabri başında andı, hem de Parti genel merkezinde ziyaretlerde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı ve beraberindeki heyet Başkent Ankara'da hem Başbuğ Alparslan Türkeş'i kabri başında andı, hem de Parti genel merkezinde ziyaretlerde bulundu. 

 

MHP İl Başkanı İlhan Kaya'nın başkanlığındaki heyette il yönetim kurulu üyeleri ile MHP'li Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren ve Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi yer aldılar.  

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı, Partide İkinci Kadın Genel başkan yardımcısı Pelin Yılık'ı ve başkanlık divanı üyelerini ziyaret eden Başkan Kaya ve beraberindeki heyet başkanlık divanı üyelerine görevlerinde başarılar dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.