MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP'den İhracı Gören Arısoy İstifa Ettiğini Açıkladı

SİYASET 20.09.2017 - 18:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP'den İhracı Gören Arısoy İstifa Ettiğini Açıkladı

MHP İl Başkanlığı tarafından kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen MHP’li Arısoy partisinden istifa ettiğini açıkladı.
  MHP İl Başkanlığı tarafından kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen MHP’li Arısoy partisinden istifa ettiğini açıkladı.   Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından ihraç talebiyle 28 Ağustos tarihinde disiplin kuruluna sevk edilen Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy istifa ettiğini açıkladı.   İşte MHP’den Arısoy’a Giden O Yazı MHP İl Başkanlığı Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a gönderilen,” İl Başkanlığımızın 28 Ağustos 2017 tarihli kurulumuza intikal ettirilmiş olan dilekçede parti tüzüğümüzün 78/4-e, 79 ve 81. Maddelerin ilgili hükümlerine aykırı davranışlarınızdan dolayı kesin çıkartma cezası ile cezalandırılmanız talep edilmektedir. Bu sebeple konu hakkında karara esas olmak üzere, konu ile ilgili savunmanızı yazılı yada sözlü olarak 15 gün içerisinde kurulumuza yapmanız gerekmektedir” yazısı tebliğ edildi.   Arısoy İstifa Etti Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ise kendisine gelen bu yazı sonrasında adeta şov yapar gibi istifa etmesi ise kamu oyu tarafından büyük tepki topladı. 19 Eylül Salı günü bir grup partili ile istifa ettiklerini açıklayan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un neden bugüne kadar bekleyip de ihraç talebi geldiği zaman istifa ettiği ise kafalarda soru işareti bıraktı. 
MHP İl Başkanlığı tarafından kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen MHP’li Arısoy partisinden istifa ettiğini açıkladı.

 

MHP İl Başkanlığı tarafından kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen MHP’li Arısoy partisinden istifa ettiğini açıkladı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından ihraç talebiyle 28 Ağustos tarihinde disiplin kuruluna sevk edilen Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy istifa ettiğini açıkladı.

 

İşte MHP’den Arısoy’a Giden O Yazı

MHP İl Başkanlığı Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a gönderilen,” İl Başkanlığımızın 28 Ağustos 2017 tarihli kurulumuza intikal ettirilmiş olan dilekçede parti tüzüğümüzün 78/4-e, 79 ve 81. Maddelerin ilgili hükümlerine aykırı davranışlarınızdan dolayı kesin çıkartma cezası ile cezalandırılmanız talep edilmektedir. Bu sebeple konu hakkında karara esas olmak üzere, konu ile ilgili savunmanızı yazılı yada sözlü olarak 15 gün içerisinde kurulumuza yapmanız gerekmektedir” yazısı tebliğ edildi.

 

Arısoy İstifa Etti

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ise kendisine gelen bu yazı sonrasında adeta şov yapar gibi istifa etmesi ise kamu oyu tarafından büyük tepki topladı. 19 Eylül Salı günü bir grup partili ile istifa ettiklerini açıklayan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un neden bugüne kadar bekleyip de ihraç talebi geldiği zaman istifa ettiği ise kafalarda soru işareti bıraktı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.