MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP'den Polis Günün Kutlama ve Kınama Mesajı

SİYASET 10.04.2017 - 13:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP'den Polis Günün Kutlama ve Kınama Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı.   Türk Polis Teşkilatının ülkenin asayişinin sağlanmasında, Milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanmasında çok önemli bir rol üstlendiğine dikkat çeken MHP İl Başkanı İlhan Kaya, “Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polisimizin teşkilatının kuruluşunun yıldönümünü kutluyor, ebediyete intikal etmiş olanlara yüce Allah’tan rahmet, görevi başında bulunan emniyet mensuplarımıza ve Nevşehir Emniyet Müdürlüğü camiamıza başarılar diliyorum” diye konuştu.    Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, MHP’li Gülşehir ilçe belediye başkanı Vahdi Arısoy’a yapılan saldırıyı kınadı. MHP İl Başkanı Kaya, “Gülşehirli halkımızın oylarıyla seçilmiş Belediye Başkanımız Sayın Vahdi Arısoy’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor. Bu tür elim olayların bir kez daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. Sayın Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” dedi.  
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı.

 

Türk Polis Teşkilatının ülkenin asayişinin sağlanmasında, Milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanmasında çok önemli bir rol üstlendiğine dikkat çeken MHP İl Başkanı İlhan Kaya, “Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polisimizin teşkilatının kuruluşunun yıldönümünü kutluyor, ebediyete intikal etmiş olanlara yüce Allah’tan rahmet, görevi başında bulunan emniyet mensuplarımıza ve Nevşehir Emniyet Müdürlüğü camiamıza başarılar diliyorum” diye konuştu. 

 

Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, MHP’li Gülşehir ilçe belediye başkanı Vahdi Arısoy’a yapılan saldırıyı kınadı.

MHP İl Başkanı Kaya, “Gülşehirli halkımızın oylarıyla seçilmiş Belediye Başkanımız Sayın Vahdi Arısoy’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor. Bu tür elim olayların bir kez daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. Sayın Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.