MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Nevşehirlilere Seslendi

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2015 - 12:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Nevşehirlilere Seslendi

  Nevşehir'den 7 Haziran tarihinde yapılacak olan Milletvekili Seçimi için destek isteyen Bahçeli, "Nevşehir'de çiftçiler mağdur edildi, Nevşehir halkı kredi borcu bataklığına çekildi. Ekonomik ferahlığa ulaşmak için bizimle yürü Nevşehir" diye konuştu. Hükümetin politikalarını eleştiren Bahçeli, Nevşehir'e hak ettiği yatırımların yapılması için MHP'li 3 milletvekili adayının da Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gönderilmesi gerektiğine işaret etti Devlet Bahçeli; “Yıllardır, ülkenin kötü yönetildiğini haykırıyoruz. Her şeye rağmen, gerekçesi ne olursa olsun 13 yıla yakındır çekilen çileler son bulacaktır. Demokrasi sınavı, tam 31 gün sonra karşımızda olacaktır. Seçim sandığı önünüze 31 gün sonra konulacaktır. Halk yoksulluktan, borçlardan, işsizlikten ve yolsuzluklardan yılmıştır. Buna tek çare, tek başına MHP iktidarıdır. AKP'ye oy veren kardeşim, ülkemiz kötüye gidiyor. Artık siyasi taassup ve tarafgirlikle hareket edecek vakit kalmamıştır. AKP, aldığı oyları kötüye kullanmış, Türkiye'yi enkaza çevirmiştir. AKP'ye destek veren kardeşim, ülken için milletin için vatanın için geleceğin için bu defa birlikte yürüyelim. Bunlarda hayır yoktur, bunlarda ümit yoktur, bunlarla huzur yoktur. CHP'ye oy veren vatandaşlarım, Atatürk'ün kurduğu partinin halini görünüz. Alkışçıların düştükleri acıklı manzaradan ibret alınız. Çağrım, bu defa bizimle yürüyün. Kararsız duran, henüz tercihini yapmamış kardeşim, boşuna zaman kaybetme, MHP bil ki seninle, senin yanında.” Dedi.  


 

Nevşehir'den 7 Haziran tarihinde yapılacak olan Milletvekili Seçimi için destek isteyen Bahçeli, "Nevşehir'de çiftçiler mağdur edildi, Nevşehir halkı kredi borcu bataklığına çekildi. Ekonomik ferahlığa ulaşmak için bizimle yürü Nevşehir" diye konuştu.

Hükümetin politikalarını eleştiren Bahçeli, Nevşehir'e hak ettiği yatırımların yapılması için MHP'li 3 milletvekili adayının da Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gönderilmesi gerektiğine işaret etti

Devlet Bahçeli; “Yıllardır, ülkenin kötü yönetildiğini haykırıyoruz. Her şeye rağmen, gerekçesi ne olursa olsun 13 yıla yakındır çekilen çileler son bulacaktır. Demokrasi sınavı, tam 31 gün sonra karşımızda olacaktır. Seçim sandığı önünüze 31 gün sonra konulacaktır. Halk yoksulluktan, borçlardan, işsizlikten ve yolsuzluklardan yılmıştır. Buna tek çare, tek başına MHP iktidarıdır. AKP'ye oy veren kardeşim, ülkemiz kötüye gidiyor. Artık siyasi taassup ve tarafgirlikle hareket edecek vakit kalmamıştır. AKP, aldığı oyları kötüye kullanmış, Türkiye'yi enkaza çevirmiştir. AKP'ye destek veren kardeşim, ülken için milletin için vatanın için geleceğin için bu defa birlikte yürüyelim. Bunlarda hayır yoktur, bunlarda ümit yoktur, bunlarla huzur yoktur. CHP'ye oy veren vatandaşlarım, Atatürk'ün kurduğu partinin halini görünüz. Alkışçıların düştükleri acıklı manzaradan ibret alınız. Çağrım, bu defa bizimle yürüyün. Kararsız duran, henüz tercihini yapmamış kardeşim, boşuna zaman kaybetme, MHP bil ki seninle, senin yanında.” Dedi.







 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.