Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: “Başbakan, Roma’yı Yakan Neron Gibi Türkiye’yi Yakacak Farkında Değil”

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2014 - 17:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: “Başbakan, Roma’yı Yakan Neron Gibi Türkiye’yi Yakacak Farkında Değil”

Nevşehir’de esnafı ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Sayın Başbakan, ‘Ben ben ben’ demeye başladığı andan itibaren, biraz yürüyüşü değişmiştir, konuşması değişmiştir. Sorunları çözmek için halkın arasına bir iki defa gitmiş ancak burada da çiftçiye, ‘Ananı da al git’, kendisine oy verene, ‘Senin oyuna ihtiyacım yok’ demiştir. Ayrıca memuru azarlıyor, geleni azarlıyor, gideni azarlıyor. Vatandaştan kopuyor. Mesafeyi 50-100 metre koruyor. Bunun içerisine de en azından 500’e yakın polis koyuyor. İşte şimdi Recep Tayyip Erdoğan diktatörlüğüne doğru gidiyor. Roma’yı yakan Neron gibi Türkiye’yi yakacak farkında değil” diye konuştu. Bahçeli, daha sonra Nevşehir’in Avanos ilçesinde esnafı ziyaret ederek karanfil verdi. Bir restoranda testi kebabı kıran Bahçeli, bir çanak atölyesinde de çanak yapımını izledi.
Nevşehir’de esnafı ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Sayın Başbakan, ‘Ben ben ben’ demeye başladığı andan itibaren, biraz yürüyüşü değişmiştir, konuşması değişmiştir. Sorunları çözmek için halkın arasına bir iki defa gitmiş ancak burada da çiftçiye, ‘Ananı da al git’, kendisine oy verene, ‘Senin oyuna ihtiyacım yok’ demiştir. Ayrıca memuru azarlıyor, geleni azarlıyor, gideni azarlıyor. Vatandaştan kopuyor. Mesafeyi 50-100 metre koruyor. Bunun içerisine de en azından 500’e yakın polis koyuyor. İşte şimdi Recep Tayyip Erdoğan diktatörlüğüne doğru gidiyor. Roma’yı yakan Neron gibi Türkiye’yi yakacak farkında değil” diye konuştu.
Bahçeli, daha sonra Nevşehir’in Avanos ilçesinde esnafı ziyaret ederek karanfil verdi. Bir restoranda testi kebabı kıran Bahçeli, bir çanak atölyesinde de çanak yapımını izledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.