Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Göreme Başkan adayı Eren, Meterislileri ziyaret etti

SİYASET 19.01.2019 - 15:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Göreme Başkan adayı Eren, Meterislileri ziyaret etti

MHP Göreme Belediye Başkan adayı Ömer Eren, Nevşehir Belediyespor taraftarlar grubu Meterislileri ziyaret etti.
  MHP Göreme Belediye Başkan adayı Ömer Eren, Nevşehir’in en etkin sivil toplum kuruluşlarından olan Meterisliler Taraftarlar Derneğini ziyaret ederek başkan yardımcısı Yasin Yücel ile bir süre görüştü. Eren, “ Bizler her zaman sporun destekçisi olacağımızı bilmenizi isterim. Kapadokya Göremespor ve Nevşehir Belediyespor bu şehrin futboldaki marka değerlerindendir. BAL Liginde mücadele eden Kapadokya Göremespor’umuz ile şehrimizi profesyonel ligde temsil eden Nevşehir Belediyespor’a her zaman destek olacağız. Tabi ki bizim için olmazsa olmazlarımızın başında da futbolda 12.adam görevini yerine getiren siz değerli taraftarlarımızdır. O yüzden biz de her zaman taraftarlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Meterisliler Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı Yasin Yücel’de ziyaretinden dolayı MHP Göreme Belediye Başkan adayı Ömer Eren’e teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.
MHP Göreme Belediye Başkan adayı Ömer Eren, Nevşehir Belediyespor taraftarlar grubu Meterislileri ziyaret etti.

 

MHP Göreme Belediye Başkan adayı Ömer Eren, Nevşehir’in en etkin sivil toplum kuruluşlarından olan Meterisliler Taraftarlar Derneğini ziyaret ederek başkan yardımcısı Yasin Yücel ile bir süre görüştü. Eren, “ Bizler her zaman sporun destekçisi olacağımızı bilmenizi isterim. Kapadokya Göremespor ve Nevşehir Belediyespor bu şehrin futboldaki marka değerlerindendir. BAL Liginde mücadele eden Kapadokya Göremespor’umuz ile şehrimizi profesyonel ligde temsil eden Nevşehir Belediyespor’a her zaman destek olacağız. Tabi ki bizim için olmazsa olmazlarımızın başında da futbolda 12.adam görevini yerine getiren siz değerli taraftarlarımızdır. O yüzden biz de her zaman taraftarlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Meterisliler Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı Yasin Yücel’de ziyaretinden dolayı MHP Göreme Belediye Başkan adayı Ömer Eren’e teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.