Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural İstifa Etti

TÜRKİYE GÜNDEMİ 22.06.2016 - 23:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural İstifa Etti

Vural'ın MHP grup başkanvekilliğinden istifa edeceğini açıkladığı belirtiliyor.
Vural'ın MHP grup başkanvekilliğinden istifa edip açıklamalarda bulundu   Görevinden ayrılacağını açıklamasının ardından hazırladığı dilekçeyi  TBMM Başkanlığı’na vereceği öğrenilen Vural'ın Meclis'teki odasını topladığı öğrenildi.     Kongre sürecinin yanlış yürütüldüğünü düşünen Oktay Vural'ın bir süredir parti yönetimiyle görüş ayrılığı içinde olduğu konuşuluyordu.     1999'DA SEÇİLDİ, ULAŞTIRMA BAKANLIĞI YAPTI   Uzun süredir partinin grup başkanvekilliğini yürüten Oktay Vural, ilk defa 1999 yılında Milletvekili  seçilmişti. Vural, MHP’nin koalisyon ile iktidara geldiği hükümette Ulaştırma Bakanlığı da yapmıştı.     YENİ İSTİFALAR OLUR MU?     Oktay Vural "Meclis grubunda bir çözülme olur mu?" sorusunu "MHP daima bir olur diri olur. MHP çok güçlü bir camiadır. Bunun hassasiyeti içinde herkes sorumluluk içindedir. Bu bakımdan kesinlikle böyle bir beklenti arayışları olanların hevesleri her zaman kursağında kalmıştır. Biz konuda bütün arkadaşlarımızla birlikte bizi buraya getiren iradeyle her zaman olmuşuzdur ve olacaktır. Milletvekillerinin de bu şuur içinde olduklarından gayet eminim" diye yanıtladı.   
Vural'ın MHP grup başkanvekilliğinden istifa edeceğini açıkladığı belirtiliyor.

Vural'ın MHP grup başkanvekilliğinden istifa edip açıklamalarda bulundu

 

Görevinden ayrılacağını açıklamasının ardından hazırladığı dilekçeyi  TBMM Başkanlığı’na vereceği öğrenilen Vural'ın Meclis'teki odasını topladığı öğrenildi.

 

 

Kongre sürecinin yanlış yürütüldüğünü düşünen Oktay Vural'ın bir süredir parti yönetimiyle görüş ayrılığı içinde olduğu konuşuluyordu.

 

 


1999'DA SEÇİLDİ, ULAŞTIRMA BAKANLIĞI YAPTI

 

Uzun süredir partinin grup başkanvekilliğini yürüten Oktay Vural, ilk defa 1999 yılında Milletvekili  seçilmişti. Vural, MHP’nin koalisyon ile iktidara geldiği hükümette Ulaştırma Bakanlığı da yapmıştı.

 

 

YENİ İSTİFALAR OLUR MU?

 

 

Oktay Vural "Meclis grubunda bir çözülme olur mu?" sorusunu "MHP daima bir olur diri olur. MHP çok güçlü bir camiadır. Bunun hassasiyeti içinde herkes sorumluluk içindedir. Bu bakımdan kesinlikle böyle bir beklenti arayışları olanların hevesleri her zaman kursağında kalmıştır. Biz konuda bütün arkadaşlarımızla birlikte bizi buraya getiren iradeyle her zaman olmuşuzdur ve olacaktır. Milletvekillerinin de bu şuur içinde olduklarından gayet eminim" diye yanıtladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.