Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Gülşehir İlçe Başkanlığından Başkan Arısoy’a Tepki

SİYASET 01.04.2017 - 11:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Gülşehir İlçe Başkanlığından Başkan Arısoy’a Tepki

Gülşehir MHP İlçe Başkanlığı Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a ültimatom gibi bir açıklama yayınladı.
Gülşehir MHP İlçe Başkanlığı Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a ültimatom gibi bir açıklama yayınladı.   Gülşehir MHP İlçe Başkanlığı  açıklamasında ; 01.04.2017 tarihinde Gülşehir Belediyesi Belinay düğün salonunda anayasa değişikliği referandumla ilgili yapılacak hayır kampanyası ile Gülşehir belediyesi tarafından yapılan ilan ile ilgili MHP’ye gönül veren dava arkadaşlarımız gerek telefonla gerek partiye gelerek yapılan ilan ilgili MHP teşkilatının ilgisi olup olmadığını sormaları üzerine bizde MHP ilçe yönetimi olarak millet için devlet için bayrak için cumhuriyet için Türklüğün bekası için ezan için bu yolda canını veren ve şehit olan dava arkadaşlarımız bilgilendirmek için.   31.03.2017 tarihinde Gülşehir belediye başkanlığına yazılı olarak ilan yapılması için müracatta bulunarak ilan yapılmasını istedik. Ancak ne hikmetse belediye başkanı Vahdi Arısoy bu ilana karşı çıkarak yaptırmayacağını beyan etmiştir. Ve ilan yapılamamıştır.   Bizde şimdi Gülşehir MHP İlçe yönetimi olarak Vahdi Arısoy’a soruyoruz   1.Bizim ilana neden olumsuz cevap verildi ? 2.Gülşehir Belediye Başkanı kime hizmet ediyor ? 3.Yapılan programın arka planda kendisimi var yoksa başkalarımı ? 4.Gülşehir MHP ilçe yönetimi ile sorunumu var ? 5.Bu hareketi ile eski yönetime destek mi veriyor ?   Bu hususlar MHP ilçe yönetimde kuşkuya sebebiyet vermiştir. Gülşehir MHP İlçe yönetimi olarak Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un bu tutumundan dolayı kınadığımızı bu davaya gönül veren tüm halkımıza duyurulur. denildi.                                                                                                                  
Gülşehir MHP İlçe Başkanlığı Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a ültimatom gibi bir açıklama yayınladı.

Gülşehir MHP İlçe Başkanlığı Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a ültimatom gibi bir açıklama yayınladı.

 

Gülşehir MHP İlçe Başkanlığı  açıklamasında ; 01.04.2017 tarihinde Gülşehir Belediyesi Belinay düğün salonunda anayasa değişikliği referandumla ilgili yapılacak hayır kampanyası ile Gülşehir belediyesi tarafından yapılan ilan ile ilgili MHP’ye gönül veren dava arkadaşlarımız gerek telefonla gerek partiye gelerek yapılan ilan ilgili MHP teşkilatının ilgisi olup olmadığını sormaları üzerine bizde MHP ilçe yönetimi olarak millet için devlet için bayrak için cumhuriyet için Türklüğün bekası için ezan için bu yolda canını veren ve şehit olan dava arkadaşlarımız bilgilendirmek için.

 

31.03.2017 tarihinde Gülşehir belediye başkanlığına yazılı olarak ilan yapılması için müracatta bulunarak ilan yapılmasını istedik. Ancak ne hikmetse belediye başkanı Vahdi Arısoy bu ilana karşı çıkarak yaptırmayacağını beyan etmiştir. Ve ilan yapılamamıştır.

 

Bizde şimdi Gülşehir MHP İlçe yönetimi olarak Vahdi Arısoy’a soruyoruz

 

1.Bizim ilana neden olumsuz cevap verildi ?

2.Gülşehir Belediye Başkanı kime hizmet ediyor ?

3.Yapılan programın arka planda kendisimi var yoksa başkalarımı ?

4.Gülşehir MHP ilçe yönetimi ile sorunumu var ?

5.Bu hareketi ile eski yönetime destek mi veriyor ?

 

Bu hususlar MHP ilçe yönetimde kuşkuya sebebiyet vermiştir.

Gülşehir MHP İlçe yönetimi olarak Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un bu tutumundan dolayı kınadığımızı bu davaya gönül veren tüm halkımıza duyurulur. denildi.

 

 

 

 

                                                                                               

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.