Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP heyetinden KGK İl Başkanı Karaca’ya hayırlı olsun ziyareti

SİYASET 16.12.2020 - 13:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

MHP heyetinden KGK İl Başkanı Karaca’ya hayırlı olsun ziyareti

MHP İl Başkanı İlhan Kaya başkanlığında ki yönetim kurulu üyeleri Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) İl Başkanlığı görevine atanan Tolga Karaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
  KGK Genel Merkezi tarafından Nevşehir İl Başkanlığı görevine atanan Tolga Karaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. MHP İl Başkanı İlhan Kaya başkanlığındaki MHP yönetimi Karaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar temennisinde bulundular. İl Başkanı İlhan Kaya ziyarette yaptığı açıklamada, “ Uzun yıllardır başarılı bir şekilde yürütmüş olduğunuz gazetecilik görevini Küresel Gazeteciler Konseyi İl Başkanı olarak da sürdüreceğinizden en küçük şüphemiz yoktur. Yeni görevinizin hayırlı olmasını çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.   KGK İl Başkanı Tolga Karaca’da ziyaretlerinden dolayı MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve yönetimine teşekkür ederken bir süre görüştüler.
MHP İl Başkanı İlhan Kaya başkanlığında ki yönetim kurulu üyeleri Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) İl Başkanlığı görevine atanan Tolga Karaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

KGK Genel Merkezi tarafından Nevşehir İl Başkanlığı görevine atanan Tolga Karaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. MHP İl Başkanı İlhan Kaya başkanlığındaki MHP yönetimi Karaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar temennisinde bulundular. İl Başkanı İlhan Kaya ziyarette yaptığı açıklamada, “ Uzun yıllardır başarılı bir şekilde yürütmüş olduğunuz gazetecilik görevini Küresel Gazeteciler Konseyi İl Başkanı olarak da sürdüreceğinizden en küçük şüphemiz yoktur. Yeni görevinizin hayırlı olmasını çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

 

KGK İl Başkanı Tolga Karaca’da ziyaretlerinden dolayı MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve yönetimine teşekkür ederken bir süre görüştüler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.