Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP İl Başkanı Kaya’dan başsağlığı mesajı

GÜNCEL 28.02.2020 - 13:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

MHP İl Başkanı Kaya’dan başsağlığı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya başsağlığı mesajı yayımladı.
NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya  başsağlığı mesajı yayımladı.   Kaya mesajında;    “Türk Silahlı Kuvvetlerinin İdlib'de rejim unsurları tarafından hava saldırısına uğraması sonucu 33 Mehmetçiğimizin şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendik. Bu alçak saldırıda hayatını kaybeden Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.  
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya başsağlığı mesajı yayımladı.

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya  başsağlığı mesajı yayımladı.

 

Kaya mesajında;

 

 “Türk Silahlı Kuvvetlerinin İdlib'de rejim unsurları tarafından hava saldırısına uğraması sonucu 33 Mehmetçiğimizin şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendik. Bu alçak saldırıda hayatını kaybeden Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.