Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP İl Başkanı Kaya istifa edecek mi?

SİYASET 06.04.2019 - 18:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP İl Başkanı Kaya istifa edecek mi?

31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinin ardından gözler MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve yönetimine çevrildi.
  31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimleri sonrasında MHP’nin il merkezinde oylarının düşmesinin yanı sıra Gülşehir, Kozaklı ve Derinkuyu ilçelerinin kaybedilmesiyle birlikte gözler MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve yönetimine çevrildi. Nitekim 2014 seçimlerinde AK Parti Gülşehir, Derinkuyu ve Kozaklı ilçe belediye başkanlıklarının yanı sıra İl Genel Meclisinde de 4 üye ile temsil edilirken bu seçimlerin ardından İl Genel Meclis üye sayısı 3’e düşmesinin yanı sıra Derinkuyu, Gülşehir ve Kozaklı ilçelerini ise AK Parti’ye kaptırdı.   MHP İl Başkanı İlhan Kaya’nın 31 Mart Pazar günü yapılan seçimlerin ardından başarısız sonuçların alınmasının ardından istifa edip etmeyeceği ise kamuoyu tarafından merak edilmeye başlandı.
31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinin ardından gözler MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve yönetimine çevrildi.

 

31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimleri sonrasında MHP’nin il merkezinde oylarının düşmesinin yanı sıra Gülşehir, Kozaklı ve Derinkuyu ilçelerinin kaybedilmesiyle birlikte gözler MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve yönetimine çevrildi. Nitekim 2014 seçimlerinde AK Parti Gülşehir, Derinkuyu ve Kozaklı ilçe belediye başkanlıklarının yanı sıra İl Genel Meclisinde de 4 üye ile temsil edilirken bu seçimlerin ardından İl Genel Meclis üye sayısı 3’e düşmesinin yanı sıra Derinkuyu, Gülşehir ve Kozaklı ilçelerini ise AK Parti’ye kaptırdı.

 

MHP İl Başkanı İlhan Kaya’nın 31 Mart Pazar günü yapılan seçimlerin ardından başarısız sonuçların alınmasının ardından istifa edip etmeyeceği ise kamuoyu tarafından merak edilmeye başlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.