MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP İl Başkanı Kaya, Muhtarlar Derneğini Ziyaret Etti

SİYASET 20.10.2017 - 13:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP İl Başkanı Kaya, Muhtarlar Derneğini Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, muhtarlar gününde onları yalnız bırakmadı.
  19 Ekim muhtarlar günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan, hem de Nevşehir Muhtarlar Derneğini ziyaret eden sayılı isimlerden biri olan MHP İl Başkanı İlhan Kaya, ziyaretinde muhtarların Türk demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu bir kez daha yineledi.   Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık’ı dernek binasında ziyaret eden MHP İl Başkanı İlhan Kaya, günümüz şartlarında önemli ölçüde bir sorumluluk gerektiren bir görevi icra eden muhtarlara ekonomik, sosyal manada daha iyi şartların sağlanması gerektiğini belirtti.   Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken İl Başkanı Kaya’ya teşekkür etti.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, muhtarlar gününde onları yalnız bırakmadı.

 

19 Ekim muhtarlar günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan, hem de Nevşehir Muhtarlar Derneğini ziyaret eden sayılı isimlerden biri olan MHP İl Başkanı İlhan Kaya, ziyaretinde muhtarların Türk demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu bir kez daha yineledi.

 

Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık’ı dernek binasında ziyaret eden MHP İl Başkanı İlhan Kaya, günümüz şartlarında önemli ölçüde bir sorumluluk gerektiren bir görevi icra eden muhtarlara ekonomik, sosyal manada daha iyi şartların sağlanması gerektiğini belirtti.

 

Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken İl Başkanı Kaya’ya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.