MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP İl Başkanı Türk Eğitim Sen Seçimlerine Neden Müdahil Oluyor

SİYASET 31.10.2017 - 08:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP İl Başkanı Türk Eğitim Sen Seçimlerine Neden Müdahil Oluyor

Türk Eğitim Sen’de yapılacak olan olağan kongrede üyeleri tek tek aradığı iddia edilen MHP İl Başkanı İlhan Kaya’nın hedefinde kim var.
  Türk Eğitim Sen’de yapılacak olan olağan kongrede üyeleri tek tek aradığı iddia edilen MHP İl Başkanı İlhan Kaya’nın hedefinde kim var.   12 Kasım Pazar günü yapılacak olan Türk Eğitim Sen olağan kongresi öncesinde delege seçimlerinde çoğunluğun Türk Eğitim Sen Başkan Adayı Tayfur Urgenç’in delegelerinin seçilmesinin ardından MHP İl Başkanı İlhan Kaya seçimlere müdahil oldu. MHP İl Başkanı Kaya iddialara göre Urgenç’in listesinden seçilen delegeleri tek tek arayarak mevcut başkan Mustafa Uğur’un yanında olduklarını ve Uğur’u 12 Kasım Pazar günü yapılacak olan seçimlerde desteklemelerini talep ettiği öğrenildi. İl Başkanı Kaya ayrıca Türk Eğitim Sen Şube Başkanı olarak Tayfur Urgenç’i seçilmesi halinde MHP-Türk Eğitim Sen olarak uyum içinde çalışamayacaklarını nedenin ise İl Başkanlığı seçimlerinde kendisine rakip olan Yahya Leblebici’nin Tayrfur Urgenç’i desteklemesini gösterdiği öğrenildi.   MHP İl Başkanı İlhan Kaya Nevşehir’de bir kez olsun basının karşısına çıkmayıp partisinin çalışmaları hakkında basın toplantısı yaparak kamuoyuna bilgi vermek yerine Türk Eğitim Sen Şube Başkanlığına müdahil olarak davranması ise ne kadar doğru takdir siz kamu oyunun. 
Türk Eğitim Sen’de yapılacak olan olağan kongrede üyeleri tek tek aradığı iddia edilen MHP İl Başkanı İlhan Kaya’nın hedefinde kim var.

 

Türk Eğitim Sen’de yapılacak olan olağan kongrede üyeleri tek tek aradığı iddia edilen MHP İl Başkanı İlhan Kaya’nın hedefinde kim var.

 

12 Kasım Pazar günü yapılacak olan Türk Eğitim Sen olağan kongresi öncesinde delege seçimlerinde çoğunluğun Türk Eğitim Sen Başkan Adayı Tayfur Urgenç’in delegelerinin seçilmesinin ardından MHP İl Başkanı İlhan Kaya seçimlere müdahil oldu. MHP İl Başkanı Kaya iddialara göre Urgenç’in listesinden seçilen delegeleri tek tek arayarak mevcut başkan Mustafa Uğur’un yanında olduklarını ve Uğur’u 12 Kasım Pazar günü yapılacak olan seçimlerde desteklemelerini talep ettiği öğrenildi. İl Başkanı Kaya ayrıca Türk Eğitim Sen Şube Başkanı olarak Tayfur Urgenç’i seçilmesi halinde MHP-Türk Eğitim Sen olarak uyum içinde çalışamayacaklarını nedenin ise İl Başkanlığı seçimlerinde kendisine rakip olan Yahya Leblebici’nin Tayrfur Urgenç’i desteklemesini gösterdiği öğrenildi.

 

MHP İl Başkanı İlhan Kaya Nevşehir’de bir kez olsun basının karşısına çıkmayıp partisinin çalışmaları hakkında basın toplantısı yaparak kamuoyuna bilgi vermek yerine Türk Eğitim Sen Şube Başkanlığına müdahil olarak davranması ise ne kadar doğru takdir siz kamu oyunun. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.