Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP İl Teşkilatları görevden alındı

09.07.2016 - 13:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP İl Teşkilatları görevden alındı

MHP'de 5 İl Teşkilatı Görevden Alındı
Edinilen bilgiye göre, Milliyetçi Hareket Partisi, Eskişehir, Manisa, Çankırı, Karabük, Ardahan İl Teşkilatları Görevden alındı.     Milliyetçi Hareket Partisi iç muhalefet adı altında yapılan girişimleri affetmeyeceğini bildirmiş ve bu hususta gönderdiği genelgede;  "Partimizin bayrak ve amblemlerini kullanarak siyasi faaliyette bulunulmasına kesinkes müsaade edilmeyecektir... Siyasi Partiler Kanunu ile Tüzük hükümlerine aykırı söz ve faaliyetleri bir bir takip edilip not alınacak ve mutlaka gerekli girişimlerde bulunulacaktır...Parti Tüzüğünün disiplin hükümlerine göre suç teşkil eden iş, işlem, ilişki ağı ve açıklamalar detaylarıyla değerlendirilecektir." ikazında bulunmuştu.     Son olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin  MHP Genele Merkezi dışında tertip edilen olaylı bayramlaşma merasimi nedeniyle "Partimiz Arınma Mevsimine Girmiştir..." ifadeleri kullanmış olması tüzüğe aykırı davranışların affedilmeyeceğini gösteriyor.
MHP'de 5 İl Teşkilatı Görevden Alındı

Edinilen bilgiye göre, Milliyetçi Hareket Partisi, Eskişehir, Manisa, Çankırı, Karabük, Ardahan İl Teşkilatları Görevden alındı.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi iç muhalefet adı altında yapılan girişimleri affetmeyeceğini bildirmiş ve bu hususta gönderdiği genelgede; 

"Partimizin bayrak ve amblemlerini kullanarak siyasi faaliyette bulunulmasına kesinkes müsaade edilmeyecektir... Siyasi Partiler Kanunu ile Tüzük hükümlerine aykırı söz ve faaliyetleri bir bir takip edilip not alınacak ve mutlaka gerekli girişimlerde bulunulacaktır...Parti Tüzüğünün disiplin hükümlerine göre suç teşkil eden iş, işlem, ilişki ağı ve açıklamalar detaylarıyla değerlendirilecektir." ikazında bulunmuştu.

 

 

Son olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin  MHP Genele Merkezi dışında tertip edilen olaylı bayramlaşma merasimi nedeniyle "Partimiz Arınma Mevsimine Girmiştir..." ifadeleri kullanmış olması tüzüğe aykırı davranışların affedilmeyeceğini gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.