Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP İlk Belediye Başkan Adayını Tanıttı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2013 - 15:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP İlk Belediye Başkan Adayını Tanıttı

MHP İl Başkanı Göksel Taşçı bugün düzenlediği basın toplantısında Kaymaklı Belediye Başkan adayı Bayram Ergin’i basın mensuplarına tanıttı. MHP İl Başkanı Göksel Taşçı burada düzenlediği basın toplantısında ise şunları kaydetti. ‘’ Bugün burada adaylığı kesinleşen Bayram Ergin kardeşimiz merkeze bağlı Kaymaklı Beldemizin Belediye Başkan adayıdır. İnşallah mühendis genç kardeşimizden hayırlı hizmetler bekliyoruz. Seçimde iddialıyız. İlk açıklanan beldelerden biri olan Kaymaklı da seçimi kazanacağız. Kendisi de gerekli vizyona sahip bir arkadaşımız. İnşallah Kaymaklı Beldesin de seçimi kazanacağız’’diye konuştu.
MHP İl Başkanı Göksel Taşçı bugün düzenlediği basın toplantısında Kaymaklı Belediye Başkan adayı Bayram Ergin’i basın mensuplarına tanıttı. MHP İl Başkanı Göksel Taşçı burada düzenlediği basın toplantısında ise şunları kaydetti.
‘’ Bugün burada adaylığı kesinleşen Bayram Ergin kardeşimiz merkeze bağlı Kaymaklı Beldemizin Belediye Başkan adayıdır. İnşallah mühendis genç kardeşimizden hayırlı hizmetler bekliyoruz. Seçimde iddialıyız. İlk açıklanan beldelerden biri olan Kaymaklı da seçimi kazanacağız. Kendisi de gerekli vizyona sahip bir arkadaşımız. İnşallah Kaymaklı Beldesin de seçimi kazanacağız’’diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.