Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

İLÇELER 07.03.2017 - 17:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir İlçe Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir İlçe Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.   MHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Gülşehir Kadın Kolları Başkanı Hatice Güler ve partili kadınların katılımıyla gerçekleştirilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde açıklamalarda bulunan MHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, tarihte Türk kadınının üstlendiği sorumluluklardan övgüyle bahsetti. MHP Nevşehir Kadın Kolları olarak kadınların hiçte iç açıcı durumda olmadıklarına dikkat çekmek istediklerini belirten Gürbüz, Kadınların adım adım ötelenmekte ve dışlanmakta olduğunu belirtti.             Türk tarihi incelendiğinde Türk kadınının hiçbir zaman geri planda olmadığının anlaşıldığını dile getiren Gürbüz, "Türk kadını Asya'dan Avrupa'ya milletinin varlığı, bekası ve güvenliği  için her zaman kendisini feda etmiştir. Türk savaşlar tarihine bakıldığı zaman Türk kadınının nasıl bir asalet sahibi olduğu görülecektir. Nene Hatun, Asker Saime, Binbaşı Ayşe ve isimlerini saymakla bitiremeyeceğimiz Türk kadınları savaşta ve barışta bağımsızlığımız ve egemenliğimiz için son nefeslerine kadar gayret etmişlerdir. Kurtuluş Savaşı Türk kadınının verdiği destekle destanlaşmıştır. Top mermilerinin üstünü yavrusunun battaniyesiyle örten fedakar annelerimiz, cephelere kanı ile erzak taşıyan annelerimiz hepimizde hayranlık uyandırmaktadır." dedi.               Açıklamasının devamında sabr, cesaret ve asaletiyle tarihte iz bırakan Nevşehir kadının üstlendiği görevlerden bahseden Gürbüz, Nevşehir halkına umut olmuş, Kozanana, Kirazana, Urhuşana, Zekiye Hanım, Sıddika Hanım, Ürgüp Belediye Meclis Üyeliği görevi yapan Münire Göktan ve diğer Nevşehirli kadınlardan övgüyle bahsetti.              Türk İslam Medeniyetinin günümüz nesillerine yüklediği tarihsel sorumluluk duygusu taşıyan kadınların bilim, sanat, spor, edebiyat, siyaset ve çalışma hayatına kadar her alanda yer alması temennisinde olduklarını belirten Gürbüz, "kadınlarımızın sosyal, siyasi ve ekonomik hayatın içinde hak ettikleri mevkilere yükselmesi vazgeçemeyeceğimiz hedeflerimizdendir. Bu duygu ve düşünceler eşliğinde tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum." dedi.                 MHP Gülşehir Kadın Kolları Başkanı Hatice Gülen ise, toplumsal hayatta kadının en önemli görevi üstlendiğine dikkat çekti.               Kadının nurunun düştüğü, emeğinin geçtiği her noktada bir derinlik olduğunu belirten Gülen, kadının evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda kadim bir fert olarak ülkemizin birliğinin en temel taşı olduğunu belirterek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.  
Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir İlçe Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir İlçe Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

 

MHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Gülşehir Kadın Kolları Başkanı Hatice Güler ve partili kadınların katılımıyla gerçekleştirilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde açıklamalarda bulunan MHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, tarihte Türk kadınının üstlendiği sorumluluklardan övgüyle bahsetti. MHP Nevşehir Kadın Kolları olarak kadınların hiçte iç açıcı durumda olmadıklarına dikkat çekmek istediklerini belirten Gürbüz, Kadınların adım adım ötelenmekte ve dışlanmakta olduğunu belirtti.


           

Türk tarihi incelendiğinde Türk kadınının hiçbir zaman geri planda olmadığının anlaşıldığını dile getiren Gürbüz, "Türk kadını Asya'dan Avrupa'ya milletinin varlığı, bekası ve güvenliği  için her zaman kendisini feda etmiştir. Türk savaşlar tarihine bakıldığı zaman Türk kadınının nasıl bir asalet sahibi olduğu görülecektir. Nene Hatun, Asker Saime, Binbaşı Ayşe ve isimlerini saymakla bitiremeyeceğimiz Türk kadınları savaşta ve barışta bağımsızlığımız ve egemenliğimiz için son nefeslerine kadar gayret etmişlerdir. Kurtuluş Savaşı Türk kadınının verdiği destekle destanlaşmıştır. Top mermilerinin üstünü yavrusunun battaniyesiyle örten fedakar annelerimiz, cephelere kanı ile erzak taşıyan annelerimiz hepimizde hayranlık uyandırmaktadır." dedi.

           

 

Açıklamasının devamında sabr, cesaret ve asaletiyle tarihte iz bırakan Nevşehir kadının üstlendiği görevlerden bahseden Gürbüz, Nevşehir halkına umut olmuş, Kozanana, Kirazana, Urhuşana, Zekiye Hanım, Sıddika Hanım, Ürgüp Belediye Meclis Üyeliği görevi yapan Münire Göktan ve diğer Nevşehirli kadınlardan övgüyle bahsetti.



          

 

Türk İslam Medeniyetinin günümüz nesillerine yüklediği tarihsel sorumluluk duygusu taşıyan kadınların bilim, sanat, spor, edebiyat, siyaset ve çalışma hayatına kadar her alanda yer alması temennisinde olduklarını belirten Gürbüz, "kadınlarımızın sosyal, siyasi ve ekonomik hayatın içinde hak ettikleri mevkilere yükselmesi vazgeçemeyeceğimiz hedeflerimizdendir. Bu duygu ve düşünceler eşliğinde tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum." dedi.  

           

 

MHP Gülşehir Kadın Kolları Başkanı Hatice Gülen ise, toplumsal hayatta kadının en önemli görevi üstlendiğine dikkat çekti.

           

 

Kadının nurunun düştüğü, emeğinin geçtiği her noktada bir derinlik olduğunu belirten Gülen, kadının evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda kadim bir fert olarak ülkemizin birliğinin en temel taşı olduğunu belirterek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.