MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Kadın kolları aşure ikram etti

SİYASET 18.09.2019 - 14:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

MHP Kadın kolları aşure ikram etti

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanlığı bin kişiye aşure ikramında bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanlığı bin kişiye aşure ikramında bulundu.   Muharrem ayı dolayısıyla, Parti İl binasının altında kurulan aşure ikramı standına ilgi oldukça yoğundu.   MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Milliyetçi Hareket Partili Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ve Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı ile Partili yöneticiler ve Partililerin de katıldıkları aşure ikramına çok sayıda vatandaşta eşlik etti.   Tüm İslam Aleminin, Türk Milletinin Muharrem ayını kutlayan MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, söz konusu programa katkı sağlayan başta İl Başkanı İlhan Kaya, MHP’li Belediye Başkanları, Parti yöneticileri, partililer ve Vatandaşlara teşekkür etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanlığı bin kişiye aşure ikramında bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanlığı bin kişiye aşure ikramında bulundu.

 

Muharrem ayı dolayısıyla, Parti İl binasının altında kurulan aşure ikramı standına ilgi oldukça yoğundu.

 

MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Milliyetçi Hareket Partili Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ve Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı ile Partili yöneticiler ve Partililerin de katıldıkları aşure ikramına çok sayıda vatandaşta eşlik etti.

 

Tüm İslam Aleminin, Türk Milletinin Muharrem ayını kutlayan MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, söz konusu programa katkı sağlayan başta İl Başkanı İlhan Kaya, MHP’li Belediye Başkanları, Parti yöneticileri, partililer ve Vatandaşlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.