Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Konya Toplantısında Sürpriz İsim

SİYASET 12.02.2017 - 13:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Konya Toplantısında Sürpriz İsim

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Konya’da gerçekleştirdiği, referandum toplantısına sürpriz bir isim katıldı.
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Konya’da gerçekleştirdiği, referandum toplantısına sürpriz bir isim katıldı.   Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin Konya’da gerçekleştirdiği, Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve Milletvekilleri Müşterek Toplantısı, basına kapalı olarak başladı.   Açılış konuşmasını Bahçeli’nin yaptığı toplantıya, bir süredir Bahçeli’ye uzak olduğu iddia edilen Oktay Vural da katıldı.   “Hayır” oyu kullanacak olanların katılmadığı ve davet de edilmediği toplantıya, bir süredir Bahçeli'yle arası açık olan ve muhaliflerin safında olduğu iddia edilen Oktay Vural'ın da katılması, MHP yönetimiyle Oktay Vural arasındaki gerginliğin sona erdiği yorumlarına neden oldu.   Toplantıya katılması, Vural'ın da EVET cephesinde yer aldığını gösterir şeklinde yorumlar yapıldı.
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Konya’da gerçekleştirdiği, referandum toplantısına sürpriz bir isim katıldı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Konya’da gerçekleştirdiği, referandum toplantısına sürpriz bir isim katıldı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin Konya’da gerçekleştirdiği, Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve Milletvekilleri Müşterek Toplantısı, basına kapalı olarak başladı.

 

Açılış konuşmasını Bahçeli’nin yaptığı toplantıya, bir süredir Bahçeli’ye uzak olduğu iddia edilen Oktay Vural da katıldı.

 

“Hayır” oyu kullanacak olanların katılmadığı ve davet de edilmediği toplantıya, bir süredir Bahçeli'yle arası açık olan ve muhaliflerin safında olduğu iddia edilen Oktay Vural'ın da katılması, MHP yönetimiyle Oktay Vural arasındaki gerginliğin sona erdiği yorumlarına neden oldu.

 

Toplantıya katılması, Vural'ın da EVET cephesinde yer aldığını gösterir şeklinde yorumlar yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.