Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş Başkan Eren’i ziyaret etti

SİYASET 08.07.2019 - 13:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş Başkan Eren’i ziyaret etti

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren’i makamında ziyaret etti.
  Göreme'nin Türkiye'ye açılan bir penceresi olduğunu belirten MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'e yeni döneminde başarılar dileyerek Göreme için yapılacak tüm çalışmalarda kendilerinin de yardımcı olmaya hazır olduklarını belirtti. Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Başkan Eren, “Göreme için en iyi hizmetler yaparak kasabamızın marka değerini daha da yükseklere taşıyacağız” dedi. Kısa sohbetin ardından Göreme belediye başkanı Ömer Eren MHP Kütahya milletvekili Ahmet Erbaş’a plaket takdiminde bulundu.
MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren’i makamında ziyaret etti.

 

Göreme'nin Türkiye'ye açılan bir penceresi olduğunu belirten MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'e yeni döneminde başarılar dileyerek Göreme için yapılacak tüm çalışmalarda kendilerinin de yardımcı olmaya hazır olduklarını belirtti.


Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Başkan Eren, “Göreme için en iyi hizmetler yaparak kasabamızın marka değerini daha da yükseklere taşıyacağız” dedi. Kısa sohbetin ardından Göreme belediye başkanı Ömer Eren MHP Kütahya milletvekili Ahmet Erbaş’a plaket takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.