Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP’li 2 başkan Bengü Türk TV’nin konuğu olacak

SİYASET 30.11.2019 - 12:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

MHP’li 2 başkan Bengü Türk TV’nin konuğu olacak

Milliyetçi Hareket Partili iki belediye başkanı Bengü Türk TV’nin programına katılacaklar.
  NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partili iki belediye başkanı Bengü Türk TV’nin programına katılacaklar.   Nevşehir Merkeze bağlı Göreme belediye Başkanı Ömer Eren ve Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, 02 Aralık Pazartesi günü Saat 19.30’da programın canlı yayın konukları olacaklar.   Belediye Başkanları Ömer Eren ve Harun Çekiç göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları çalışmalar, bölge turizmine yönelik görüşlerini de bu programda anlatma fırsatı elde edecekler.
Milliyetçi Hareket Partili iki belediye başkanı Bengü Türk TV’nin programına katılacaklar.

 

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partili iki belediye başkanı Bengü Türk TV’nin programına katılacaklar.

 

Nevşehir Merkeze bağlı Göreme belediye Başkanı Ömer Eren ve Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, 02 Aralık Pazartesi günü Saat 19.30’da programın canlı yayın konukları olacaklar.

 

Belediye Başkanları Ömer Eren ve Harun Çekiç göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları çalışmalar, bölge turizmine yönelik görüşlerini de bu programda anlatma fırsatı elde edecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.