Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP’li Aday Adayı İşbilir’den Müthiş Pot

SİYASET 03.05.2018 - 12:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP’li Aday Adayı İşbilir’den Müthiş Pot

MHP’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Fatih İşbilir, 3 Mayıs Türkçülük günü dolayısıyla yayınladığı mesajda yıl dönümlerini karıştırması dikkatlerden kaçmadı.
  3 Mayıs 1944 yılından itibaren kutlanan ‘3Mayıs Türkçülük’ yılı nedeniyle basın açıklamasında bulunan MHP Nevşehir milletvekili aday adayı Fatih İşbilir 74.yıldönümü olan Türkçülük gününü 2015 yılında Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından yayınlanan mesajı kopyala yapıştırıp açıklamasının gazabına uğradı. Nitekim Nazilli Belediye Başkanı tarafından 2015 yılında yayımlanan mesajda 71.yıldönümü kutlanırken 2018 yılında ise Türkçülük gününün 74.yıldönümü kutlanıyor.   Şimdi MHP aday adayı Fatih İşbilir’e soruyoruz; 3 Mayıs Türkçülük günü ile kendisinin ifadesi bulunmayan bir aday adayının memlekete ne gibi hizmetler yapabileceğini merakla bekliyoruz.   İşte MHP Milletvekili Aday adayı Fatih İşbilir’in 3 Mayıs Türkçülük Gününün yıldönümü karıştırdığı o mesaj;     İşte Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından 2015 yılında yayınlanan 3 Mayıs Türkçülük Mesajı    
MHP’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Fatih İşbilir, 3 Mayıs Türkçülük günü dolayısıyla yayınladığı mesajda yıl dönümlerini karıştırması dikkatlerden kaçmadı.

 

3 Mayıs 1944 yılından itibaren kutlanan ‘3Mayıs Türkçülük’ yılı nedeniyle basın açıklamasında bulunan MHP Nevşehir milletvekili aday adayı Fatih İşbilir 74.yıldönümü olan Türkçülük gününü 2015 yılında Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından yayınlanan mesajı kopyala yapıştırıp açıklamasının gazabına uğradı. Nitekim Nazilli Belediye Başkanı tarafından 2015 yılında yayımlanan mesajda 71.yıldönümü kutlanırken 2018 yılında ise Türkçülük gününün 74.yıldönümü kutlanıyor.

 

Şimdi MHP aday adayı Fatih İşbilir’e soruyoruz; 3 Mayıs Türkçülük günü ile kendisinin ifadesi bulunmayan bir aday adayının memlekete ne gibi hizmetler yapabileceğini merakla bekliyoruz.

 

İşte MHP Milletvekili Aday adayı Fatih İşbilir’in 3 Mayıs Türkçülük Gününün yıldönümü karıştırdığı o mesaj;

 

 

İşte Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından 2015 yılında yayınlanan 3 Mayıs Türkçülük Mesajı

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.