Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP'li Belediye Encümeninden Açıklama Geldi

SİYASET 01.02.2017 - 20:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP'li Belediye Encümeninden Açıklama Geldi

Nevşehir'de bir çok kişinin doğru, gerçek ve objektif haber almasını sağlamak amacıyla kurulan Haber sitemiz her kesime açık bir platformdur.
Lale Haber Merkezince 31.01.2017 Salı günü Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy'un Gülşehir MHP ziyaretinde beraberinde gelen ve sessizliği dikkat çektiğini belirttiğimiz Gülşehir MHP Belediye Encümeni Erol Gümüşsoy  Haber Merkezimize haber içeriğinde yer alan Ziyaret sırasında MHP belediye meclis üyesi Erol Gümüşsoy’un sessiz, sıkıntılı ve  hiçbir konuşmaya katılmadan oturması gözlerden kaçmadı.  ifademiz sonrası açıklamalarda bulundu.      Gülşehir MHP Belediye Encümeni Erol Gümüşsoy Haber Merkezimize açıklamasında ; Gülşehir MHP ziyareti sırasında Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy'un beraber gidelim davetini kırmayarak yanında parti binasını ziyaret ettik. Ziyaret sırasında benim veya bulunmuş olduğum encümenlik hakkında her hangi bir soru veya konuşma olmadığı için her hangi bir açıklama ve konuşma yapmadım. MHP'li bir encümen olarak ben gerek genel merkez gerekse yeni atanan il teşkilatımızın saygım ve desteğim sonsuzdur. Zaten atama yapıldıktan sonra üç gün sonra belkide Gülşehir MHP İlçe yönetimini esnaf bir arkadaş ile belkide ilk ziyaret edip hayırlı olsun bulunan partiliyim. Gerek haber anlamında yada başka bir şekilde MHP veya ilçe yönetimim ile hiç bir şekilde sıkıntım olması mümkün değildir. Her zaman yanında olduğum Partimin yine yanındayım.  Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için böyle bir açıklamayı yapma gereğinde bulundum diye konuştu.
Nevşehir'de bir çok kişinin doğru, gerçek ve objektif haber almasını sağlamak amacıyla kurulan Haber sitemiz her kesime açık bir platformdur.

Lale Haber Merkezince 31.01.2017 Salı günü Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy'un Gülşehir MHP ziyaretinde beraberinde gelen ve sessizliği dikkat çektiğini belirttiğimiz Gülşehir MHP Belediye Encümeni Erol Gümüşsoy  Haber Merkezimize haber içeriğinde yer alan Ziyaret sırasında MHP belediye meclis üyesi Erol Gümüşsoy’un sessiz, sıkıntılı ve  hiçbir konuşmaya katılmadan oturması gözlerden kaçmadı.  ifademiz sonrası açıklamalarda bulundu. 

 

 

Gülşehir MHP Belediye Encümeni Erol Gümüşsoy Haber Merkezimize açıklamasında ; Gülşehir MHP ziyareti sırasında Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy'un beraber gidelim davetini kırmayarak yanında parti binasını ziyaret ettik. Ziyaret sırasında benim veya bulunmuş olduğum encümenlik hakkında her hangi bir soru veya konuşma olmadığı için her hangi bir açıklama ve konuşma yapmadım. MHP'li bir encümen olarak ben gerek genel merkez gerekse yeni atanan il teşkilatımızın saygım ve desteğim sonsuzdur. Zaten atama yapıldıktan sonra üç gün sonra belkide Gülşehir MHP İlçe yönetimini esnaf bir arkadaş ile belkide ilk ziyaret edip hayırlı olsun bulunan partiliyim. Gerek haber anlamında yada başka bir şekilde MHP veya ilçe yönetimim ile hiç bir şekilde sıkıntım olması mümkün değildir. Her zaman yanında olduğum Partimin yine yanındayım.  Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için böyle bir açıklamayı yapma gereğinde bulundum diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.