Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP'li Fazlı Koç, Sanayi Esnafını Dinledi

SİYASET 20.06.2018 - 09:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP'li Fazlı Koç, Sanayi Esnafını Dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili adayı Fazlı Koç, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
  Nevşehir Sanayi Bölgesini gezerek esnaflar ile görüş alışverişinde bulunan MHP Adayı Avukat Fazlı Koç, sohbetlerde, 24 Haziran günü yapılacak olan 27. Dönem Milletvekili seçimlerinin ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülke açısında büyük önem arz ettiğini söyleyerek, Nevşehir halkının oyuna talip olduklarının altını çiziyor.   Gayet samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Fazlı Koç’u bağrına basan esnaflar, sorunları tek sıralayarak çözüm bulunmasını istediler.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili adayı Fazlı Koç, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

Nevşehir Sanayi Bölgesini gezerek esnaflar ile görüş alışverişinde bulunan MHP Adayı Avukat Fazlı Koç, sohbetlerde, 24 Haziran günü yapılacak olan 27. Dönem Milletvekili seçimlerinin ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülke açısında büyük önem arz ettiğini söyleyerek, Nevşehir halkının oyuna talip olduklarının altını çiziyor.

 

Gayet samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Fazlı Koç’u bağrına basan esnaflar, sorunları tek sıralayarak çözüm bulunmasını istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.