Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP’li Kararmaz, Afrin'e ‘Zeytin Dalı’

SİYASET 21.01.2018 - 14:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP’li Kararmaz, Afrin'e ‘Zeytin Dalı’

MHP eski İl Başkanlarından Alkan Kararmaz TSK’nın Afrin’e Zeytin Dalı operasyonu konusunda açıklamada bulundu.
  MHP eski İl Başkanlarından Alkan Kararmaz yaptığı açıklamada, “Suriye’ye sınırı dahi olmayan bir cok devletin ajanları ve askerleri bölgemize sıfır noktasında cirit atmaktadır. Türk Devleti de Suriye’deki teröristlere müdahale etmek için hiçbir ülkeden icazet almaz.Türk Devleti yüzyıllardır süren Büyük İsrail terör devletinin bölgemizde kurulmasına asla müsaade etmeyeceğini "Zeytin Dalı" harekatıyla göstermektedir.Bilinmelidir ki su an uzatılan zeytin dalının kıymeti bilinmezse Kızılcık Dalı da bu harekatın akabinde gelecektir.Allah;Türk Devletine,Türk Milletine ve Türk Ordusuna zeval vermesin” dedi.   Şahikalar üstünde meydan okur bu erler, Yaklaşacak düşmana mezar olur bu yerler, Bağlayamaz bir kuvvet bu kasırga milleti, Tarihlere sorun ki bize “Ölmez Türk” derler
MHP eski İl Başkanlarından Alkan Kararmaz TSK’nın Afrin’e Zeytin Dalı operasyonu konusunda açıklamada bulundu.

 

MHP eski İl Başkanlarından Alkan Kararmaz yaptığı açıklamada, “Suriye’ye sınırı dahi olmayan bir cok devletin ajanları ve askerleri bölgemize sıfır noktasında cirit atmaktadır. Türk Devleti de Suriye’deki teröristlere müdahale etmek için hiçbir ülkeden icazet almaz.Türk Devleti yüzyıllardır süren Büyük İsrail terör devletinin bölgemizde kurulmasına asla müsaade etmeyeceğini "Zeytin Dalı" harekatıyla göstermektedir.Bilinmelidir ki su an uzatılan zeytin dalının kıymeti bilinmezse Kızılcık Dalı da bu harekatın akabinde gelecektir.Allah;Türk Devletine,Türk Milletine ve Türk Ordusuna zeval vermesin” dedi.

 

Şahikalar üstünde meydan okur bu erler,

Yaklaşacak düşmana mezar olur bu yerler,

Bağlayamaz bir kuvvet bu kasırga milleti,

Tarihlere sorun ki bize “Ölmez Türk” derler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.