Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP'li Koç, 'CHP'li Seçmenlerde Cumhur İttifakı Diyor'

SİYASET 21.06.2018 - 16:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP'li Koç, 'CHP'li Seçmenlerde Cumhur İttifakı Diyor'

24 Haziran’a yapılacak seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili adayı Av. Fazlı Koç, teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak ilklere imza atıyor.
  MHP’nin çalışkan adayı Fazlı Koç, seçime sayılı günler kala 8 bin kişiye yönelik bir whatsapp çalışması yaparak halkın nabzını yokladı.   Bu önemli çalışmalar neticesinde Nevşehir’de çoğunluğun MHP ve Cumhur İttifakına sıcak baktığını söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili adayı Avukat Fazlı Koç, bu durumunda kendilerini mutlu ettiğinin altını çizdi.   Koç ayrıca, whatsapp çalışmasının sonucunda kendisine gelen cevapların fotoğrafını çekerek sosyal medyada takipçileri ile paylaştı. Fazlı Koç’un bu paylaşımı da büyük beğeni topladı.   Öte yandan MHP milletvekili adayı Koç’un çalışmaları sonrasında paylaşımlarda da CHP’li seçmenlerin bile Cumhur ittifakının yanında olduğu dikkatlerden kaçmadı.
24 Haziran’a yapılacak seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili adayı Av. Fazlı Koç, teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak ilklere imza atıyor.

 

MHP’nin çalışkan adayı Fazlı Koç, seçime sayılı günler kala 8 bin kişiye yönelik bir whatsapp çalışması yaparak halkın nabzını yokladı.

 

Bu önemli çalışmalar neticesinde Nevşehir’de çoğunluğun MHP ve Cumhur İttifakına sıcak baktığını söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili adayı Avukat Fazlı Koç, bu durumunda kendilerini mutlu ettiğinin altını çizdi.

 

Koç ayrıca, whatsapp çalışmasının sonucunda kendisine gelen cevapların fotoğrafını çekerek sosyal medyada takipçileri ile paylaştı. Fazlı Koç’un bu paylaşımı da büyük beğeni topladı.

 

Öte yandan MHP milletvekili adayı Koç’un çalışmaları sonrasında paylaşımlarda da CHP’li seçmenlerin bile Cumhur ittifakının yanında olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.