Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Milletvekili Aday Adayları Uçhisar'da Esnaf Ziyaretleri Yaptı

SİYASET 13.05.2018 - 18:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Milletvekili Aday Adayları Uçhisar'da Esnaf Ziyaretleri Yaptı

MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve MHP Nevşehir milletvekili aday adayları Uçhisar kasabasında esnaf ziyaretlerinde bulundu.
  MHP İl Başkanı İlhan Kaya başkanlığında MHP Milletvekili aday adayları Sait Yüksel, Fazlı Koç ve partililer ile Uçhisar’da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Uçhisar’da düzenlenen esnaf ziyaretlerine Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan ev sahipliği yaparken milletvekili aday adayları esnaflar ile bir süre sohbet ederken kendilerinin istek ve taleplerini dinlediler.   MHP heyetinin Uçhisar ziyaretine Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı ve Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç’te katıldı.
MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve MHP Nevşehir milletvekili aday adayları Uçhisar kasabasında esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

MHP İl Başkanı İlhan Kaya başkanlığında MHP Milletvekili aday adayları Sait Yüksel, Fazlı Koç ve partililer ile Uçhisar’da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Uçhisar’da düzenlenen esnaf ziyaretlerine Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan ev sahipliği yaparken milletvekili aday adayları esnaflar ile bir süre sohbet ederken kendilerinin istek ve taleplerini dinlediler.

 

MHP heyetinin Uçhisar ziyaretine Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı ve Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç’te katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.