Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP MYK Üyesi İbrahim Çiftçi Nevşehir'de

SİYASET 23.06.2017 - 16:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP MYK Üyesi İbrahim Çiftçi Nevşehir'de

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi İbrahim Çiftçi Nevşehir’e konuk oldu.
Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi İbrahim Çiftçi Nevşehir’e konuk oldu.   MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve il yönetim kurulu üyeleriyle iftar programında bir araya gelen MHP MYK üyesi çiftçi, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ve bizzat kendisinin de katılıp divan başkanlığı yaptığı il kongresinin ardından partideki yeni teşkilatlanmayla ilgili başkan Kaya’dan bilgiler aldı.   MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Nevşehir’e her zaman ayrı bir ilgi gösteren MYK üyesi İbrahim Çiftçi’ye ziyaretlerinden ve düzenlenen iftar programına katılımlarından dolayı teşekkür etti
Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi İbrahim Çiftçi Nevşehir’e konuk oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi İbrahim Çiftçi Nevşehir’e konuk oldu.

 

MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve il yönetim kurulu üyeleriyle iftar programında bir araya gelen MHP MYK üyesi çiftçi, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ve bizzat kendisinin de katılıp divan başkanlığı yaptığı il kongresinin ardından partideki yeni teşkilatlanmayla ilgili başkan Kaya’dan bilgiler aldı.

 

MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Nevşehir’e her zaman ayrı bir ilgi gösteren MYK üyesi İbrahim Çiftçi’ye ziyaretlerinden ve düzenlenen iftar programına katılımlarından dolayı teşekkür etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.