Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI NETLEŞTİRİYOR MU?

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2013 - 14:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI NETLEŞTİRİYOR MU?

MHP' de Nevşehir Belediye Başkan Adaylığı için 6 isim ile görüşülüyor. MHP Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde ince eleyip sık dokuyor. MHP İl Başkanı Göksel Taşçı yaptığı açıklamada şuana kadar Nevşehir Belediye Başkan Adaylığı için dört isim ile görüştük iki isim ile de halen görüşmelerimiz devam ediyor dedi. Taşçı yaptığı açıklamada şunları kaydetti. '' MHP İl Başkanlığı olarak 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için şuana kadar Mehmet Varol, Mustafa Uğur, Abdulkadir Karacadağ ve Ömer Ay ile görüşmelerimiz oldu. Şuan ismini veremeyeceğim iki aday ile daha görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa sürede Nevşehir Belediye Başkan adayımızı açıklayacağız. Mart ayında yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde partimize oldukça yüksek bir ilgi var. Bu ilgi bizleri gerçekten çok sevindiriyor. Bugüne kadar Gülşehir ilçemizde 7 aday adayımız bulunuyor, Avanos ilçemiz de 4, Ürgüp ilçemizde 3, Kozaklı ilçemizde 8 Acıgöl ilçemizde ise 2 aday adayımız bulunmaktadır. Bu başvurular partimize olan ilginin ne kadar yüksek olduğunun bir göstergesidir.''dedi. Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz hafta açıkladığı üzere MHP'nin Derinkuyu Belediye Başkan Adayı şuan bu görevde bulunan Ahmet Balcı olurken Sulusaray Kasabası'nda ise mevcut başkan Sadi Yalbırdak ile devam etme kararını açıklamıştı.
MHP' de Nevşehir Belediye Başkan Adaylığı için 6 isim ile görüşülüyor.
MHP Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde ince eleyip sık dokuyor. MHP İl Başkanı Göksel Taşçı yaptığı açıklamada şuana kadar Nevşehir Belediye Başkan Adaylığı için dört isim ile görüştük iki isim ile de halen görüşmelerimiz devam ediyor dedi. Taşçı yaptığı açıklamada şunları kaydetti.
'' MHP İl Başkanlığı olarak 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için şuana kadar Mehmet Varol, Mustafa Uğur, Abdulkadir Karacadağ ve Ömer Ay ile görüşmelerimiz oldu. Şuan ismini veremeyeceğim iki aday ile daha görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa sürede Nevşehir Belediye Başkan adayımızı açıklayacağız. Mart ayında yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde partimize oldukça yüksek bir ilgi var. Bu ilgi bizleri gerçekten çok sevindiriyor. Bugüne kadar Gülşehir ilçemizde 7 aday adayımız bulunuyor, Avanos ilçemiz de 4, Ürgüp ilçemizde 3, Kozaklı ilçemizde 8 Acıgöl ilçemizde ise 2 aday adayımız bulunmaktadır. Bu başvurular partimize olan ilginin ne kadar yüksek olduğunun bir göstergesidir.''dedi.
Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz hafta açıkladığı üzere MHP'nin Derinkuyu Belediye Başkan Adayı şuan bu görevde bulunan Ahmet Balcı olurken Sulusaray Kasabası'nda ise mevcut başkan Sadi Yalbırdak ile devam etme kararını açıklamıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.