Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP, Nevşehir'de STK ziyaretlerini sürdürüyor

SİYASET 14.01.2019 - 13:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP, Nevşehir'de STK ziyaretlerini sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisinin Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç ve beraberindeki heyet hafta başında STK ziyaretlerini sürdürüyor.
  Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret eden MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç’a ziyaretlerinde İl Başkanı İlhan Kaya, MYK Üyesi Mehmet Varol ve partili yöneticiler eşlik ediyor. Günün ilk ziyaret durağında Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret eden Kılıç ve beraberindeki heyete Kızılay Nevşehir Şube başkanlığının yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgiler veren Şube Başkanı Ercan Civelek, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti. Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanlığını da ziyaret eden MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kılıç, burada muhtarların sorunlarını dinledi. Dernek Başkanı Hüseyin Altınışık, ziyarete katılan bazı mahalle muhtarlarıyla birlikte sorunlarını dile getirirken Başkan adayı Kılıç ve beraberindeki heyete teşekkürlerini de iletti. 
Milliyetçi Hareket Partisinin Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç ve beraberindeki heyet hafta başında STK ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret eden MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç’a ziyaretlerinde İl Başkanı İlhan Kaya, MYK Üyesi Mehmet Varol ve partili yöneticiler eşlik ediyor.

Günün ilk ziyaret durağında Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret eden Kılıç ve beraberindeki heyete Kızılay Nevşehir Şube başkanlığının yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgiler veren Şube Başkanı Ercan Civelek, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti.

Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanlığını da ziyaret eden MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kılıç, burada muhtarların sorunlarını dinledi.

Dernek Başkanı Hüseyin Altınışık, ziyarete katılan bazı mahalle muhtarlarıyla birlikte sorunlarını dile getirirken Başkan adayı Kılıç ve beraberindeki heyete teşekkürlerini de iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.