Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Nevşehir İl Başkanı Kaya, Kadir Gecesini Tebrik Etti

SİYASET 21.06.2017 - 16:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Nevşehir İl Başkanı Kaya, Kadir Gecesini Tebrik Etti

MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Kadir Gecesi nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak, Nevşehirlilerin Kadir Gecesini tebrik etti.
MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Kadir Gecesi nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak, Nevşehirlilerin Kadir Gecesini tebrik etti.   MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya yayınladığı mesajda , bu gibi gecelerin insanların manevi dünyasında önemli değişimlere neden olduğunu ve bireysel değişimin toplumsal değişime yansımasıyla, insanlar arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik bağının daha da güçlendiğini ifade etti  İlhan Kaya mesajında : "Ramazan ayının sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Zihnimiz ve kalbimizdeki yükleri hafifleterek ruhumuzda derin izler bırakan Kadir Gecesi, sema kapılarının açıldığı, esen ve güvenliğin her tarafa yayıldığı; duaların kabul edildiği ve adeta yer ehli ile gök ehlinin birbirleriyle buluştuğu bir gecedir. Yüce Allah; en büyük mucize olan Kur'an-ı Kerim'i Peygamber Efendimize bu kutlu gecede indirmiştir.  Bu kutlu gecenin insanımız arasındaki kırgınlıklara ve dargınlıklara son vermesi, kırık kalplerin onarılması, dünyanın dört bir yanında açlıkla, sefaletle, hastalıklarla mücadele eden, savaşlardan mağdur olan insanlar için, dünyaya barış ve huzur getirmesi diler; bu vesile ile Nevşehirli hemşehrilerimin başta olmak üzere Türk-İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik eder, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım." diye konuştu.  
MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Kadir Gecesi nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak, Nevşehirlilerin Kadir Gecesini tebrik etti.

MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Kadir Gecesi nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak, Nevşehirlilerin Kadir Gecesini tebrik etti.

 

MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya yayınladığı mesajda , bu gibi gecelerin insanların manevi dünyasında önemli değişimlere neden olduğunu ve bireysel değişimin toplumsal değişime yansımasıyla, insanlar arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik bağının daha da güçlendiğini ifade etti 


İlhan Kaya mesajında : "Ramazan ayının sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Zihnimiz ve kalbimizdeki yükleri hafifleterek ruhumuzda derin izler bırakan Kadir Gecesi, sema kapılarının açıldığı, esen ve güvenliğin her tarafa yayıldığı; duaların kabul edildiği ve adeta yer ehli ile gök ehlinin birbirleriyle buluştuğu bir gecedir. Yüce Allah; en büyük mucize olan Kur'an-ı Kerim'i Peygamber Efendimize bu kutlu gecede indirmiştir. 

Bu kutlu gecenin insanımız arasındaki kırgınlıklara ve dargınlıklara son vermesi, kırık kalplerin onarılması, dünyanın dört bir yanında açlıkla, sefaletle, hastalıklarla mücadele eden, savaşlardan mağdur olan insanlar için, dünyaya barış ve huzur getirmesi diler; bu vesile ile Nevşehirli hemşehrilerimin başta olmak üzere Türk-İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik eder, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım." diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.