Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Nevşehir İl Başkanlığı Türkeş İçin Mevlid Okutacak

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2015 - 07:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Nevşehir İl Başkanlığı Türkeş İçin Mevlid Okutacak

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 3 Nisan 2015 Cuma günü Alpaslan Türkeş için Mevlid-i Şerif okutacak. MHP Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 3 Nisan 2015 Cuma günü merhum Alpaslan Türkeş için Kurşunlu Caminde Cuma namazından önce Mevlid-i Şerif okutulacak. MHP İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Başbuğumuz Alpaslan Türkeş için 3 Nisan Cuma günü okutacağımız Mevlid-i Şerife tüm halkımızı bekliyoruz denildi. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 3 Nisan 2015 Cuma günü Alpaslan Türkeş için Mevlid-i Şerif okutacak.

MHP Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 3 Nisan 2015 Cuma günü merhum Alpaslan Türkeş için Kurşunlu Caminde Cuma namazından önce Mevlid-i Şerif okutulacak. MHP İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Başbuğumuz Alpaslan Türkeş için 3 Nisan Cuma günü okutacağımız Mevlid-i Şerife tüm halkımızı bekliyoruz denildi.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.