Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Nevşehir’de STK Ziyaretlerinde Bulunuyor

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2015 - 12:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Nevşehir’de STK Ziyaretlerinde Bulunuyor

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları ve partilileri sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyorlar. MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur ve partililer bugünde seçim ziyaretlerini sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek devam ediyorlar. MHP heyeti bugün Nevşehir Esnaf Kredi Kefalet Kooparatif Başkanı Kemal Ay, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altınışık ve Muhasebeciler Odası Başkanı Oruç Irmak’ı ziyaret ettiler. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları ve partilileri sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyorlar.
MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur ve partililer bugünde seçim ziyaretlerini sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek devam ediyorlar. MHP heyeti bugün Nevşehir Esnaf Kredi Kefalet Kooparatif Başkanı Kemal Ay, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altınışık ve Muhasebeciler Odası Başkanı Oruç Irmak’ı ziyaret ettiler.



Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.