Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP'nin Referandum Klibi ve Müzikleri Belli Oldu

SİYASET 09.03.2017 - 21:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP'nin Referandum Klibi ve Müzikleri Belli Oldu

16 Nisan Referandumu yaklaşırken, siyasi partilerin seçim şarkıları da gündeme gelmeye başladı.
16 Nisan Referandumu yaklaşırken, siyasi partilerin seçim şarkıları da gündeme gelmeye başladı.   TRT’nin Recep Tayyip Erdoğan’ın referandum için yayınladığı “geleceğe cüret et” reklam filminden sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin seçim mitinglerinde kullanacak şarkıda belli olduç   Devlet Bahçeli’nin seçim şarkılarında da neden EVET denildiğine yer verilecek.   YEMİNİMİZ VAR, VAZGEÇİLMEZ Üç şarkı ile meydanlara çıkmaya hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi, Devlet Bahçeli’nin ilk olarak Elazığ meydanlarında yapacağı mitingden sonra sırası ile 9 ilde miting yapacak.   İlk 9 mitingi belli olan Bahçeli, bu mitinglerde bu üç şarkıyı çaldıracak. Belirlenen, ilk mitinglerin yapılacağı iller sırasıyla: Elazığ, Bursa, Kayseri, Erzurum, Sakarya, Ordu, Afyon,Antalya ve İstanbul olacak.     Şimdi Evet Haydi Türkiye, Türkiye İçin Evet ve Yeminimiz Var şarkıları ile EVET kampanyasını destekleyen MHP, ana tema olarak Yeminimiz Var şarkısı ve sloganını kullanacak.   MHP’nin referandum mitinglerinde çalınacak Yeminimiz Var şarkısını için çekilen klibi aşağıdaki izleyebilirsiniz.    
16 Nisan Referandumu yaklaşırken, siyasi partilerin seçim şarkıları da gündeme gelmeye başladı.

16 Nisan Referandumu yaklaşırken, siyasi partilerin seçim şarkıları da gündeme gelmeye başladı.

 

TRT’nin Recep Tayyip Erdoğan’ın referandum için yayınladığı “geleceğe cüret et” reklam filminden sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin seçim mitinglerinde kullanacak şarkıda belli olduç

 

Devlet Bahçeli’nin seçim şarkılarında da neden EVET denildiğine yer verilecek.

 

YEMİNİMİZ VAR, VAZGEÇİLMEZ

Üç şarkı ile meydanlara çıkmaya hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi, Devlet Bahçeli’nin ilk olarak Elazığ meydanlarında yapacağı mitingden sonra sırası ile 9 ilde miting yapacak.

 

İlk 9 mitingi belli olan Bahçeli, bu mitinglerde bu üç şarkıyı çaldıracak. Belirlenen, ilk mitinglerin yapılacağı iller sırasıyla: Elazığ, Bursa, Kayseri, Erzurum, Sakarya, Ordu, Afyon,Antalya ve İstanbul olacak.

 

 

Şimdi Evet Haydi Türkiye, Türkiye İçin Evet ve Yeminimiz Var şarkıları ile EVET kampanyasını destekleyen MHP, ana tema olarak Yeminimiz Var şarkısı ve sloganını kullanacak.

 

MHP’nin referandum mitinglerinde çalınacak Yeminimiz Var şarkısını için çekilen klibi aşağıdaki izleyebilirsiniz.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.