Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP’de 11 İsim Milletvekili Aday Adaylık Başvurusu Yaptı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2015 - 15:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP’de 11 İsim Milletvekili Aday Adaylık Başvurusu Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Nevşehir’den Milletvekili Aday Adaylık başvuruları sona erdi. MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adaylığı için 11 isim MHP Genel Merkezine resmi başvuruda bulundu. MHP Nevşehir İl Başkanlığında düzenledikleri basın toplantısı ile aday adaylıklarını açıklayan isimler daha sonra ise MHP Genel Merkezine resmi başvuruda bulunarak 7 Nisan 2015 tarihini beklemeye başladılar. İşte MHP’de Aday Adaylık Başvurusu Yapan İsimler Ahmet Tekin, Alpaydın Eroğlu, Emircan Ünlü, Fazlı Koç, Hüseyin Ödemiş, Kemal Erkan Ünal, Mehmet Varol, Mustafa Uğur, Sait Yüksel, Sahir Solmaz, Vahdet Özler Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Nevşehir’den Milletvekili Aday Adaylık başvuruları sona erdi.

MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adaylığı için 11 isim MHP Genel Merkezine resmi başvuruda bulundu. MHP Nevşehir İl Başkanlığında düzenledikleri basın toplantısı ile aday adaylıklarını açıklayan isimler daha sonra ise MHP Genel Merkezine resmi başvuruda bulunarak 7 Nisan 2015 tarihini beklemeye başladılar.

İşte MHP’de Aday Adaylık Başvurusu Yapan İsimler

Ahmet Tekin,

Alpaydın Eroğlu,

Emircan Ünlü,

Fazlı Koç,

Hüseyin Ödemiş,

Kemal Erkan Ünal,

Mehmet Varol,

Mustafa Uğur,

Sait Yüksel,

Sahir Solmaz,

Vahdet Özler


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.