Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP’de Bayramlaşma

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2013 - 14:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP’de Bayramlaşma

Milliyetçi Hareket Partisinde de siyasi partilerin genelinde olduğu gibi bayramlaşma programında bayramın ikinci il binasında gerçekleştirildi. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Av. Burak Kalfaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Sevgi Ay’ın yanı sıra MYK Üyesi Sahir Solmaz’ın da bulunduğu bayramlaşma programında il yönetimi ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri de bulundu. İl Başkanı Göksel Taşçı, Tüm Müslüman Aleminin, Türk Milletinin ve Nevşehir halkının bayramını kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisinde de siyasi partilerin genelinde olduğu gibi bayramlaşma programında bayramın ikinci il binasında gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Av. Burak Kalfaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Sevgi Ay’ın yanı sıra MYK Üyesi Sahir Solmaz’ın da bulunduğu bayramlaşma programında il yönetimi ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri de bulundu.

İl Başkanı Göksel Taşçı, Tüm Müslüman Aleminin, Türk Milletinin ve Nevşehir halkının bayramını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.