Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP’de Ömer Ay Sesleri

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2013 - 11:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP’de Ömer Ay Sesleri

. Zira aday adaylarının kamuoyuna lanse edilmesinde partiye zarar verebileceği kanaati öne çıkıyor. Siyaset ve seçim arenasını adeta Ak Partiye bırakan CHP ve MHP’nin akıllara durgunluk veren bu tutumlarına karşın Nevşehir Merkez belediye başkanlığı için öne çıkan isimlerin başında Ömer Ay ismini göstermek mümkün. Geçtiğimiz günlerde adaylık konusunda genel merkez yöneticileriyle uzun uzun görüşmelerde bulunan Ömer Ay’ın önümüzdeki günlerde resmi başvurusunu yaparken, bu konuda MHP Genel Merkez yöneticilerinden umduğu yanıtı aldığı belirtiliyor. Tıpkı il başkanı Göksel Taşçı gibi aday adaylığı ve ileri süreçte adaylık konusundaki görüşmelerinin sonucunu kamuoyuna açıklamamakta büyük bir gizlilik ilkesi yürüten Ömer Ay’ın yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisinin Nevşehir Belediye Başkan aday adayları arasında Mustafa Yıldıran’ın isminden de bahsediliyor. Bu arada Nevşehir Merkez belediye başkanlığı aday adaylığını ilk açıklayan isim olan Metin Didinmez’in açıklamalarına çeşitli web sitelerinde yapılan olumsuz yorumlarda dikkat çekiyor. Didinmez bu yorumlara önümüzdeki günlerde açıklık getireceğini belirtti. 

. Zira aday adaylarının kamuoyuna lanse edilmesinde partiye zarar verebileceği kanaati öne çıkıyor.

Siyaset ve seçim arenasını adeta Ak Partiye bırakan CHP ve MHP’nin akıllara durgunluk veren bu tutumlarına karşın Nevşehir Merkez belediye başkanlığı için öne çıkan isimlerin başında Ömer Ay ismini göstermek mümkün.

Geçtiğimiz günlerde adaylık konusunda genel merkez yöneticileriyle uzun uzun görüşmelerde bulunan Ömer Ay’ın önümüzdeki günlerde resmi başvurusunu yaparken, bu konuda MHP Genel Merkez yöneticilerinden umduğu yanıtı aldığı belirtiliyor.

Tıpkı il başkanı Göksel Taşçı gibi aday adaylığı ve ileri süreçte adaylık konusundaki görüşmelerinin sonucunu kamuoyuna açıklamamakta büyük bir gizlilik ilkesi yürüten Ömer Ay’ın yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisinin Nevşehir Belediye Başkan aday adayları arasında Mustafa Yıldıran’ın isminden de bahsediliyor.

Bu arada Nevşehir Merkez belediye başkanlığı aday adaylığını ilk açıklayan isim olan Metin Didinmez’in açıklamalarına çeşitli web sitelerinde yapılan olumsuz yorumlarda dikkat çekiyor. Didinmez bu yorumlara önümüzdeki günlerde açıklık getireceğini belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.