MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP’de Sürpriz Aday

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2013 - 18:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP’de Sürpriz Aday

Milliyetçi Hareket Partisi eski Genel Başkan YardımcısıBülent Didinmez’in yeğeni olan Metin Didinmez aday adaylığı konusundaki müracaatını 30 Ektim 2013 tarihine kadar partiye yapacağını belirtirken, Nevşehir’e hizmet konusunda herhangi bir sıkıntı içerisinde bulunmadıklarını,hatta bu onurlu görevden büyük bir mutluluk duyacağını dile getirdi. Önümüzdeki günlerde düzenleyeceği basın toplantısında konuyla ilgili daha detaylı bilgiler aktaracağını da kaydeden Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı Metin Didinmez, “Milliyetçi Hareket Partisinden Nevşehir merkez belediye başkan aday adaylığı için resmi müracaatımı önümüzdeki günlerde yapacağım. Yıllardır emek verdiğim partimden Nevşehir merkez belediye başkan aday adayı olmak benim için bir gurur vesilesi. Bu konuda gerekli müracaatımı 30 Ekim 2013 tarihine kadar partimin ilgili mercilerine yapacağım. Nevşehir’de bütün ülkücü camiamız ve MHP’li neferlerimiz bu onurlu göreve layıktır. Nevşehir’imize hizmet etmekte herhangi bir sıkıntımız asla olamaz. Çünkü ilimizin sorunlarına ve yapılması gereken hizmetlere vakıfız. Böylesine kutsal bir hizmet yarışında bende varım” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi eski Genel Başkan YardımcısıBülent Didinmez’in yeğeni olan Metin Didinmez aday adaylığı konusundaki müracaatını 30 Ektim 2013 tarihine kadar partiye yapacağını belirtirken, Nevşehir’e hizmet konusunda herhangi bir sıkıntı içerisinde bulunmadıklarını,hatta bu onurlu görevden büyük bir mutluluk duyacağını dile getirdi.

Önümüzdeki günlerde düzenleyeceği basın toplantısında konuyla ilgili daha detaylı bilgiler aktaracağını da kaydeden Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı Metin Didinmez, “Milliyetçi Hareket Partisinden Nevşehir merkez belediye başkan aday adaylığı için resmi müracaatımı önümüzdeki günlerde yapacağım. Yıllardır emek verdiğim partimden Nevşehir merkez belediye başkan aday adayı olmak benim için bir gurur vesilesi. Bu konuda gerekli müracaatımı 30 Ekim 2013 tarihine kadar partimin ilgili mercilerine yapacağım. Nevşehir’de bütün ülkücü camiamız ve MHP’li neferlerimiz bu onurlu göreve layıktır. Nevşehir’imize hizmet etmekte herhangi bir sıkıntımız asla olamaz. Çünkü ilimizin sorunlarına ve yapılması gereken hizmetlere vakıfız. Böylesine kutsal bir hizmet yarışında bende varım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.