MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP’den Kozaklı Kaymakamı Duru’ya Ziyaret

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2015 - 10:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP’den Kozaklı Kaymakamı Duru’ya Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Yönetimi ve Milletvekili Adayları Kozaklı Kaymakamı Kemal Duru’yu ziyaret etti. MHP Nevşehir’de seçim startını Kozaklı ilçesinden bugün itibarıyla verdi. Kozaklı ilçesinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren MHP heyeti daha sonra ise Kozaklı Kaymakamı Kemal Duru’yu ziyaret etti. MHP İl Başkanı Göksel Taşçı burada yaptığı açıklamada, 7 Haziran 22015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin startının bizler Kozaklı ilçemizden bugün itibarıyla başlatmış bulunuyoruz. Sizleri ziyaret etmekten dolayı son derece mutluyuz dedi. MHP İl Başkanı Göksel Taşçı’nın yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur ve partililer de ziyarette hazır bulundu.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Yönetimi ve Milletvekili Adayları Kozaklı Kaymakamı Kemal Duru’yu ziyaret etti.
MHP Nevşehir’de seçim startını Kozaklı ilçesinden bugün itibarıyla verdi. Kozaklı ilçesinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren MHP heyeti daha sonra ise Kozaklı Kaymakamı Kemal Duru’yu ziyaret etti. MHP İl Başkanı Göksel Taşçı burada yaptığı açıklamada, 7 Haziran 22015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin startının bizler Kozaklı ilçemizden bugün itibarıyla başlatmış bulunuyoruz. Sizleri ziyaret etmekten dolayı son derece mutluyuz dedi.
MHP İl Başkanı Göksel Taşçı’nın yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur ve partililer de ziyarette hazır bulundu.
 

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.