Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Sanayide Geziyor, Yüzler Gülüyor

SİYASET 20.06.2018 - 14:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Sanayide Geziyor, Yüzler Gülüyor

Seçime 4 gün kala Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilli adayı ve Parti yönetimi Nevşehir’de çalışmalarına hız verdi.
  Gecesini gündüzüne katarak çalınmadık kapı bırakmayan MHP’li adaylar, İl Başkanı İlhan Kaya ve yönetimi ile birlikte esnaf ziyaretlerine katılıyor.    27. Dönem MHP Milletvekili adayı Mehmet Varol, sanayi esnaflarını ziyaret ederek, onların sorunlarını dinledi. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 24 Haziran da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin önemini anlatan MHP’li adaylar, Nevşehir halkının oylarına talip olduklarını belirttiler.    Şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da halkın adamı Mehmet Varol’u ve MHP’nin diğer adaylarını destekleyeceğini ifade eden sanayi esnafı, cumhur ittifakının da Türk milletine hayırlı olacağını söyledi.    Adaylar, önümüzde ki 4 günlük süreci de yapılacak ziyaretler ile geçirecek
Seçime 4 gün kala Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilli adayı ve Parti yönetimi Nevşehir’de çalışmalarına hız verdi.

 

Gecesini gündüzüne katarak çalınmadık kapı bırakmayan MHP’li adaylar, İl Başkanı İlhan Kaya ve yönetimi ile birlikte esnaf ziyaretlerine katılıyor. 

 

27. Dönem MHP Milletvekili adayı Mehmet Varol, sanayi esnaflarını ziyaret ederek, onların sorunlarını dinledi. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 24 Haziran da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin önemini anlatan MHP’li adaylar, Nevşehir halkının oylarına talip olduklarını belirttiler. 

 

Şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da halkın adamı Mehmet Varol’u ve MHP’nin diğer adaylarını destekleyeceğini ifade eden sanayi esnafı, cumhur ittifakının da Türk milletine hayırlı olacağını söyledi. 

 

Adaylar, önümüzde ki 4 günlük süreci de yapılacak ziyaretler ile geçirecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.