MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Seçim Ziyaretlerine Gülşehir’de Devam Ediyor

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2015 - 10:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Seçim Ziyaretlerine Gülşehir’de Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları seçim çalışmalarına Gülşehir’de devam ediyor. MHP Nevşehir Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Varol, MHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Ödemiş, MHP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ve partililer seçim çalışmalarına Gülşehir’de devam ediyor. MHP heyeti burada ki ziyaretlerine Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin’i ziyaret etti. Milletvekili Varol burada Kaymakam Ertekin ile ilçede ve köylerde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alırken bir süre sohbet ettiler. MH heyeti Kaymakam Ertekin ziyaretinden sonra ilçede seçim çalışmalarına devam ediyor.   

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları seçim çalışmalarına Gülşehir’de devam ediyor.

MHP Nevşehir Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Varol, MHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Ödemiş, MHP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ve partililer seçim çalışmalarına Gülşehir’de devam ediyor. MHP heyeti burada ki ziyaretlerine Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin’i ziyaret etti. Milletvekili Varol burada Kaymakam Ertekin ile ilçede ve köylerde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alırken bir süre sohbet ettiler.

MH heyeti Kaymakam Ertekin ziyaretinden sonra ilçede seçim çalışmalarına devam ediyor. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.