MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Ürgüp Kadın Kollarında Görev Değişimi Yapıldı

SİYASET 29.08.2017 - 14:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Ürgüp Kadın Kollarında Görev Değişimi Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ürgüp Kadın Kolları Başkanı Serap Eroğlu yürüttüğü görevini Reyhan Ayan'a bıraktı.
    Edinilen bilgilere göre MHP Ürgüp Kadın Kolları Başkanı Serap Eroğlu işlerinden dolayı görevinde aksaklıklara yer vermemek adına görevini bırakmak istediğini belirtmesi ve MHP’de geçtiğimiz aylarda yapılan kongrenin ardından Kadın Kolları Başkanlığı görevine Ürgüp Esnaflarından Reyhan Ayan getirildi.     Görev Değişim töreninde konuşan MHP İlçe Başkanı Mustafa Öz “ Serap arkadaşımızın işlerinin yoğunluğu nedeni ile Kadın Kolları Başkanlığı görevine yönetimimizle aldığımız karar gereği dava arkadaşımız Reyhan Ayan’ı getirdik. Kısa bir süre içerisinde de kadın kollarımızın görev dağılımını yapacağız. Serap arkadaşımıza partimize bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni kadın kolları Başkanımız Reyhan Hanıma da yeni görevinde başarılar dilerim” dedi   Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Reyhan Ayan göreve seçildiği için mutlu olduğunu dile getirerek, “Bu görev benim içinde büyük bir onur. Böyle önemli ve kutsal bir göreve beni layık gördükleri için sayın ilçe Başkanıma ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Teşkilatçılıkta görev istenmez verilir. Devraldığım kutsal emanete sahip çıkarak bayrağı aldığım yerden daha yükseğe taşımaya çalışacağım. Ülkemiz ve ilçemizde bulunan kadınlar adına çalışmalarımız devam edecektir” sözlerini kullandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ürgüp Kadın Kolları Başkanı Serap Eroğlu yürüttüğü görevini Reyhan Ayan'a bıraktı.

 

 

Edinilen bilgilere göre MHP Ürgüp Kadın Kolları Başkanı Serap Eroğlu işlerinden dolayı görevinde aksaklıklara yer vermemek adına görevini bırakmak istediğini belirtmesi ve MHP’de geçtiğimiz aylarda yapılan kongrenin ardından Kadın Kolları Başkanlığı görevine Ürgüp Esnaflarından Reyhan Ayan getirildi.

 

 

Görev Değişim töreninde konuşan MHP İlçe Başkanı Mustafa Öz “ Serap arkadaşımızın işlerinin yoğunluğu nedeni ile Kadın Kolları Başkanlığı görevine yönetimimizle aldığımız karar gereği dava arkadaşımız Reyhan Ayan’ı getirdik. Kısa bir süre içerisinde de kadın kollarımızın görev dağılımını yapacağız. Serap arkadaşımıza partimize bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni kadın kolları Başkanımız Reyhan Hanıma da yeni görevinde başarılar dilerim” dedi

 

Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Reyhan Ayan göreve seçildiği için mutlu olduğunu dile getirerek, “Bu görev benim içinde büyük bir onur. Böyle önemli ve kutsal bir göreve beni layık gördükleri için sayın ilçe Başkanıma ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Teşkilatçılıkta görev istenmez verilir. Devraldığım kutsal emanete sahip çıkarak bayrağı aldığım yerden daha yükseğe taşımaya çalışacağım. Ülkemiz ve ilçemizde bulunan kadınlar adına çalışmalarımız devam edecektir” sözlerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.