Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Vekilleri Hesapları Fena Bozdu

SİYASET 08.03.2017 - 09:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Vekilleri Hesapları Fena Bozdu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, referandum sürecinde tabanı üzerinde oynan oyunu bir hamle ile bozdu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, referandum sürecinde tabanı üzerinde oynan oyunu bir hamle ile bozdu. Haftasonunda milletvekillerini seçim bölgelerine gönderen Bahçeli, kahverenginin beyaza döndüğü haberini aldı.   HERKESİ DİNLEDİLER MHP Lideri Bahçeli, anayasa değişikliğinin oylanacağı referandum için geri sayım sürerken,milletvekillerinin tamamını sahaya sürdü.   MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, referandum sürecinde tabanı üzerinde oynan oyunu bir hamle ile bozdu. Haftasonunda milletvekillerini seçim bölgelerine gönderen Bahçeli, kahverenginin beyaza döndüğü haberini aldı.   Milletvekillerinden seçim bölgelerinde il ilçe ve Ülkü ocaklarını ziyaret etmelerini ve görüşlerini dinlemelerini isteyen Bahçeli, MHP'nin kanaat önderi olarak bilinen isimleri ile de yüz yüze görüşmeler yapmaları talimatını verdi. Bahçeli'nin talimatı üzerine milletvekilleri başta kendi seçim bölgeleri olmak üzere görevlendirildikleri illeri de ziyaret etti. Yapılan görüşmelerde MHP'nin referandumda evet demesinin gerekçeleri uzun uzun anlatıldı.     BİNLERCE KİTAPÇIK DAĞITILDI Bu arada MHP Genel Merkezi tarafından hazırlanan anayasa değişliği ile ilgili kitapçık da taşra ve Ülkü ocakları şubelirine gönderildi. Milletvekileri yaptıkları toplantılarda referanduma evet deme gerekçelerini anlattı. Görüşmelerde direniş kırılırken, oyunun rengini değiştirenlerin sayılarının da hızla arttığığ gözlendi.   Bu durum milletvekilleri tarafından sözlü olarak da MHP Genel Merkezi'ne iletildi.  
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, referandum sürecinde tabanı üzerinde oynan oyunu bir hamle ile bozdu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, referandum sürecinde tabanı üzerinde oynan oyunu bir hamle ile bozdu. Haftasonunda milletvekillerini seçim bölgelerine gönderen Bahçeli, kahverenginin beyaza döndüğü haberini aldı.

 

HERKESİ DİNLEDİLER

MHP Lideri Bahçeli, anayasa değişikliğinin oylanacağı referandum için geri sayım sürerken,milletvekillerinin tamamını sahaya sürdü.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, referandum sürecinde tabanı üzerinde oynan oyunu bir hamle ile bozdu. Haftasonunda milletvekillerini seçim bölgelerine gönderen Bahçeli, kahverenginin beyaza döndüğü haberini aldı.

 

Milletvekillerinden seçim bölgelerinde il ilçe ve Ülkü ocaklarını ziyaret etmelerini ve görüşlerini dinlemelerini isteyen Bahçeli, MHP'nin kanaat önderi olarak bilinen isimleri ile de yüz yüze görüşmeler yapmaları talimatını verdi. Bahçeli'nin talimatı üzerine milletvekilleri başta kendi seçim bölgeleri olmak üzere görevlendirildikleri illeri de ziyaret etti. Yapılan görüşmelerde MHP'nin referandumda evet demesinin gerekçeleri uzun uzun anlatıldı.

 

 

BİNLERCE KİTAPÇIK DAĞITILDI

Bu arada MHP Genel Merkezi tarafından hazırlanan anayasa değişliği ile ilgili kitapçık da taşra ve Ülkü ocakları şubelirine gönderildi. Milletvekileri yaptıkları toplantılarda referanduma evet deme gerekçelerini anlattı. Görüşmelerde direniş kırılırken, oyunun rengini değiştirenlerin sayılarının da hızla arttığığ gözlendi.

 

Bu durum milletvekilleri tarafından sözlü olarak da MHP Genel Merkezi'ne iletildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.