Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Millet geçim derdinde, dükkan sahipleri zam derdinde

GÜNCEL 07.04.2020 - 14:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Millet geçim derdinde, dükkan sahipleri zam derdinde

Korona virüs ile mücadele kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de bir çok işyeri kapatılırken işletme sahipleri geçim derdine dükkan sahipleri ise zam derdine düştü.
  Korona virüs ile mücadele kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de bir çok iş yeri kapatılırken açık olan işyerleri ise vatandaşların sokağa çıkmamasından dolayı zor zamanlardan geçiyor. Esnaflar ve işletmeciler bu süreçte geçim derdine düşerken ne yazık ki Nevşehir’de dükkan sahipleri ise kendi ceplerini daha fazla nasıl doldurabilirimin peşine düştü. Nitekim iş yerleri kapatılan veya siftah bile yapmadan işyerlerini kapatan esnaflar geçim derdine düşmüşken bazı zengin kesimler ise dükkanlarına zam yapma derdine düştü.   Nevşehir’de dükkan sahiplerinin bu süreçte kiracılarına destek olması beklenirken ne yazık ki bazı dükkan sahipleri ise bu zamanda ne kadar zam yaparım da para kazanırımın hırsına bürünmesi dikkatlerden kaçmıyor.
Korona virüs ile mücadele kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de bir çok işyeri kapatılırken işletme sahipleri geçim derdine dükkan sahipleri ise zam derdine düştü.

 

Korona virüs ile mücadele kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de bir çok iş yeri kapatılırken açık olan işyerleri ise vatandaşların sokağa çıkmamasından dolayı zor zamanlardan geçiyor. Esnaflar ve işletmeciler bu süreçte geçim derdine düşerken ne yazık ki Nevşehir’de dükkan sahipleri ise kendi ceplerini daha fazla nasıl doldurabilirimin peşine düştü. Nitekim iş yerleri kapatılan veya siftah bile yapmadan işyerlerini kapatan esnaflar geçim derdine düşmüşken bazı zengin kesimler ise dükkanlarına zam yapma derdine düştü.

 

Nevşehir’de dükkan sahiplerinin bu süreçte kiracılarına destek olması beklenirken ne yazık ki bazı dükkan sahipleri ise bu zamanda ne kadar zam yaparım da para kazanırımın hırsına bürünmesi dikkatlerden kaçmıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.