Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Açıkgöz’den Nevşehirspor Taraftarlarına Jest

SPOR 07.12.2017 - 18:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milletvekili Açıkgöz’den Nevşehirspor Taraftarlarına Jest

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehirspor taraftarlarına destek olmaya devam ediyor.
  Meterisliler Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz, hafta sonunda Adana Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz Nevşehirspor’u desteklemeleri amacıyla milletvekili Açıkgöz’den otobüs talebinde bulundu. AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’de Nevşehirspor’u deplasmanda yalnız bırakmayan Meterisliler taraftarlar grubunun talebine destek olarak bir otobüs tahsis ettiğini açıkladı.   Meterisliler Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz’da açıklamasında biz taraftarlara her zaman desteklerini esirgemeyen milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz Adana Büyükşehir Belediyespor maçında da bizlere bir otobüs tahsis etmiştir. Biz taraftarlar olarak milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz’e bizlere olan desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız şeklinde konuştu.  
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehirspor taraftarlarına destek olmaya devam ediyor.

 

Meterisliler Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz, hafta sonunda Adana Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz Nevşehirspor’u desteklemeleri amacıyla milletvekili Açıkgöz’den otobüs talebinde bulundu. AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’de Nevşehirspor’u deplasmanda yalnız bırakmayan Meterisliler taraftarlar grubunun talebine destek olarak bir otobüs tahsis ettiğini açıkladı.

 

Meterisliler Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz’da açıklamasında biz taraftarlara her zaman desteklerini esirgemeyen milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz Adana Büyükşehir Belediyespor maçında da bizlere bir otobüs tahsis etmiştir. Biz taraftarlar olarak milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz’e bizlere olan desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız şeklinde konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.