MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Açıkgöz, Gaziler gününü kutladı

SİYASET 19.09.2019 - 12:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Milletvekili Açıkgöz, Gaziler gününü kutladı

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Açıkgöz açıklamasında “Ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin istiklali uğrunda canlarını hiçe sayarak ölüme koşan, bu mukaddes toprakları bize emanet eden, kahraman şehitlerimize rahmet diliyor ve fedakar gazilerimize de 19Eylül Gaziler Günü’nde bir kez daha minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum. ‪ Bu mukaddes toprakları bize emanet eden, kanıyla canıyla bu toprakları bizlere vatan kılan kahramanlarımızı minnetle anıyorum. ‪Gazi Mustafa Kemal’e İstiklal mücadelemizdeki liderliğinden dolayı “Gazi” unvanı verilişinin yıldönümünü ve 19 Eylül Gaziler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Açıkgöz açıklamasında “Ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin istiklali uğrunda canlarını hiçe sayarak ölüme koşan, bu mukaddes toprakları bize emanet eden, kahraman şehitlerimize rahmet diliyor ve fedakar gazilerimize de 19Eylül Gaziler Günü’nde bir kez daha minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum. ‪ Bu mukaddes toprakları bize emanet eden, kanıyla canıyla bu toprakları bizlere vatan kılan kahramanlarımızı minnetle anıyorum. ‪Gazi Mustafa Kemal’e İstiklal mücadelemizdeki liderliğinden dolayı “Gazi” unvanı verilişinin yıldönümünü ve 19 Eylül Gaziler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.