MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Açıkgöz, Göre Beldesinde Vatandaşlarla Buluştu

SİYASET 23.05.2018 - 22:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milletvekili Açıkgöz, Göre Beldesinde Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Nevşehir milletvekili ve 27. Dönem milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz seçim çalışmalarına Göre beldesi ile devam etti.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili Mustafa Açıkgöz iftar sonrasında Göre’de kasabalılar ile bir araya geldi.  AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Gün içerisinde Nevşehir merkezde esnaf ziyaretlerinde bulunan milletvekili Açıkgöz iftar sonrasında ise merkez ilçeye bağlı Göre Beldesinde ziyaretlerde bulundu. Burada partileri ile bir araya gelen milletvekili Açıkgöz daha sonra ise Göre’de vatandaşları ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde destek istedi.   Milletvekili Açıkgöz açıklamasında, “İftar sonrasında Göre beldemizdeyiz. Vakit Türkiye vaktidir diyerek Türkiye’yi şahlandırmak için yola çıktık. Milletimizle durmadan, yorulmadan yürümeye devam edeceğiz. Bizim davamız, Türkiye davasıdır” diye konuştu.
AK Parti Nevşehir milletvekili ve 27. Dönem milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz seçim çalışmalarına Göre beldesi ile devam etti.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili Mustafa Açıkgöz iftar sonrasında Göre’de kasabalılar ile bir araya geldi.  AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Gün içerisinde Nevşehir merkezde esnaf ziyaretlerinde bulunan milletvekili Açıkgöz iftar sonrasında ise merkez ilçeye bağlı Göre Beldesinde ziyaretlerde bulundu. Burada partileri ile bir araya gelen milletvekili Açıkgöz daha sonra ise Göre’de vatandaşları ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde destek istedi.

 

Milletvekili Açıkgöz açıklamasında, “İftar sonrasında Göre beldemizdeyiz. Vakit Türkiye vaktidir diyerek Türkiye’yi şahlandırmak için yola çıktık. Milletimizle durmadan, yorulmadan yürümeye devam edeceğiz. Bizim davamız, Türkiye davasıdır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.